A TUI új rendszere a tudatalattinkból deríti ki, mi az ideális vakáció

A TUI új rendszere a tudatalattinkból deríti ki, mi az ideális vakáció.

Előfordulhat, hogy épp a saját elménk áll életünk legjobb nyaralásának az útjában, véli a TUI, és már ki is találta, hogyan tudja becsapni tudatos énünket – írja a Travel and Leisure.

A brit utazási iroda hálózat Destionation U elnevezésű megoldása személyre szabott nyaralást állít össze a tudatalattiból kapott információkból. Ezeket úgy gyűjtik össze, hogy két percen át egy képekből összeállított videomontázst mutatnak az alanynak. Miközben ő a képernyőt nézi, egy kamera az arcának összesen 149 pontját szkenneli. A képeken látható többek között síelés, tengerparti napozás, erdei túra.

Az utazási iroda szerint ugyanis előfordulhat, hogy azt mondjuk, nagyon szeretnénk kipróbálni egy helyet, amiről a barátaink áradoztak, tudat alatt azonban teljesen más jellegű utazásra vágynánk. Ezt küszöböli ki a RealEyes arcszkennelő szoftvere: az egyes képeknél adott érzelmi reakciókat tudják vele nyakon csípni.

A szkennelést követően a szoftver elárulja, mely képeknél adta az arc a legpozitívabb válaszokat. A megoldás még nem elérhető széles körben, de a TUI azt tervezi, hogy a jövőben otthonról, webkamerán keresztül is lefuttathatjuk a programot, és online küldhetjük el az adatokat, hogy az iroda munkatársai személyes ajánlatot állíthassanak össze ennek alapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek