» Cucc

Űrkapszula szobákat kínál egy szingapúri hotel

| | Nem érkezett még hozzászólás

Kinek kell flancos hotelszoba, amikor egy kapszulában is mindent megtalál az utazó, amire csak szüksége lehet - teszi fel a kérdést egyik rövid posztjában a Mashable, miközben a választ az olvasókra bízza. Mi azért mégiscsak azt mondjuk, addig jó, amíg nem kell ilyenben aludnunk. (Habár a könyvtárhotelben is a polcokon alszanak a vendégek.)

Pedig tényleg mindennel felszerelték, ami egy valamire való hotelszobától egyébként elvárható. Sőt, a tervezőknek egy kifejezetten látványos, már-már high-tech megoldást sikerült összerakni, a méreteivel azonban sosem leszünk kibékülve. Persze az okát értjük: a MET Space a pod nevű szingapúri butikhotelt a világűr és az űrhajósokról elképzelt mindennapi helyzetek bemutatása köré építették még 2015-ben, és szándékosan azzal a céllal, hogy vendégei igazi űrkapszula-élményt kaphassanak.

Az apró helyiségekben van ágy, falról lepattintható asztal (még ha csak egy laptoptartó nagyságú is), találunk benne okostévét, saját széfet, mobiltöltő állomást, körvilágításos tükröt és egy mini tűzoltó-készüléket. A világítást és a klímát pedig érintőképernyős paneleken keresztül lehet szabályozni. A zuhanyzót és a mosdót viszont a többi űrutazóval közös helyiségben kell keresni.

Klausztrofóbiára hajlamos olvasóinknak nagy valószínűséggel eszük ágába sem jut az egyébként izgalmas atmoszférájú Kis India városnegyedben található hotel szobaárai után kutatni, de az oldalán megnéztük, éjszakánként 45 dollárba kerül az egyágyas, és 48 dollárba a superior szoba. Van egy videó is róla:

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Még mindig tart a nyár! Hosszabbítsa meg a nyarat Törökországban és Egyiptomban. Akár 2 gyermek szállása is ingyenes! (x)

szalay3 élménybeszámolót írt
Szlovákia, Stará Lesná (Felsőerdőfalva), SzG3
14 órája
Laczko új galériát hozott létre
Postojnai cseppkőbarlang
2 napja
andrea176 új galériát hozott létre
Koh Samui
4 napja
cobranco élménybeszámolót írt
Erdély határán...
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.