Hatalmasat tarolt a Perut népszerűsítő bőrönd

Hatalmasat tarolt a Perut népszerűsítő bőrönd

 

Váratlanul nagy népszerűségnek örvendenek azok a bőröndök, melyekkel Peru igyekszik felhívni a figyelmet országa történelmi kincseire – írja a Condé Nast Traveler.

Valószínűleg minden utazó egyetért, hogy a világ legszebb bőröndjei ezekFotó: Tribal 121 / Facebook

Minden utazó átélte már azt a csalóka boldogságot, amikor azt hitte, az ő bőröndje közeledik a reptéri futószalagon, aztán kiderült, hogy mégsem. A kreatívabb/gyakorlottabb világjáró egy színes masnival teszi egyedivé poggyászát. Ennél is messzebb ment azonban a Tribal 121 perui reklámügynökség, mely megbízást kapott az államtól arra, hogy népszerűsítse magát az országot. És lőn: az unalmas bőröndök új életre keltek az ujjaik alatt.

A Machu Picchu, Loreto, Puno, Arequipa és Lima képeit ábrázoló bőröndök perui celebekkel, zenészekkel és tévés személyiségekkel bejárták a világot, és hatalmas, szinte ingyenes hírverést csaptak Perunak. Nem csupán a külföldiek körében, mert a jelek szerint maguk a peruiak is mindenáron szeretnének egy ilyen bőröndöt maguknak. Ennek eredményeképpen a termék jelenleg kifogyott, de a perui kormány egy bőröndgyártóval együttműködve most épp azon dolgozik, hogy sokkal nagyobb számban elérhetővé tegye a népszerű terméket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek