Orvoskereső alkalmazással könnyebb lehet a következő nyaralás

Orvoskereső alkalmazással könnyebb lehet a következő nyaralás

Semmi sem tehet úgy tönkre egy nyaralást, mint a betegség vagy sérülés. Külföldön járva pedig talán tanácstalanul állunk, mert nem tudjuk, hová forduljunk. Ezen segít most a Doctor in Your Pocket (azaz Orvos a zsebben) alkalmazás – írja a Travel and Leisure.

Nem mindig ilyen egyértelmű, hol találunk orvostKai Schreiber / Flickr.com

Az összes kontinenset lefedő alkalmazásban olyan orvosok találhatók, akik EU-beli vagy amerikai akkreditációval rendelkeznek. Az alkalmazás fejlesztői minden orvossal személyesen találkoznak, mielőtt a hálózaton belül kiajánlanák őket. A programban résztvevő orvosok összesen negyvenöt nyelven beszélnek, így elég nagy a valószínűsége, hogy az alkalmazáson keresztül találunk valakit a közelben, aki érti a nyelvünket. Elsősorban utazás során gyakran felmerülő problémák gyógyításában működnek közre, de az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy meghatározott szakterületről keressen: például gyerekorvost vagy fogorvost. Időpontfoglalás is lehetséges a programon belül.

Ha a világ egy eldugott szegletében járunk, az alkalmazásban szereplő orvosok videotelefonos segítséget is tudnak nyújtani, illetve az is megoldható, hogy az orvos házhoz jöjjön. A találkozást követően a felhasználó értékelni tudja a programban a szakember segítségét, így a többi felhasználó már tudja, mire számíthat.

Az alkalmazásban egy-egy utazás idejére is vehetünk tagságot (egyhetes útra például kevesebb mint öt dollárért), vagy hosszabb időre, akár egy évre is (közel ötvenkét dollárért).

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek