» Cucc

Orvoskereső alkalmazással könnyebb lehet a következő nyaralás

| | Nem érkezett még hozzászólás

Semmi sem tehet úgy tönkre egy nyaralást, mint a betegség vagy sérülés. Külföldön járva pedig talán tanácstalanul állunk, mert nem tudjuk, hová forduljunk. Ezen segít most a Doctor in Your Pocket (azaz Orvos a zsebben) alkalmazás – írja a Travel and Leisure.

Az összes kontinenset lefedő alkalmazásban olyan orvosok találhatók, akik EU-beli vagy amerikai akkreditációval rendelkeznek. Az alkalmazás fejlesztői minden orvossal személyesen találkoznak, mielőtt a hálózaton belül kiajánlanák őket. A programban résztvevő orvosok összesen negyvenöt nyelven beszélnek, így elég nagy a valószínűsége, hogy az alkalmazáson keresztül találunk valakit a közelben, aki érti a nyelvünket. Elsősorban utazás során gyakran felmerülő problémák gyógyításában működnek közre, de az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy meghatározott szakterületről keressen: például gyerekorvost vagy fogorvost. Időpontfoglalás is lehetséges a programon belül. 

Ha a világ egy eldugott szegletében járunk, az alkalmazásban szereplő orvosok videotelefonos segítséget is tudnak nyújtani, illetve az is megoldható, hogy az orvos házhoz jöjjön. A találkozást követően a felhasználó értékelni tudja a programban a szakember segítségét, így a többi felhasználó már tudja, mire számíthat.

Az alkalmazásban egy-egy utazás idejére is vehetünk tagságot (egyhetes útra például kevesebb mint öt dollárért), vagy hosszabb időre, akár egy évre is (közel ötvenkét dollárért).

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Sissi Park Lachtal - Ausztria
 
A SissiPark Lachtal pályaszállás három épületében 22 db exkluzív belsőépítészeti kialakítású apartmannal várja vendégeit az ausztriai Lachtalban.

cobranco élménybeszámolót írt
Tiszta erőből Alpok
16 órája
cobranco új galériát hozott létre
Tiszta erőből Alpok
17 órája

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.