Fotók helyett: pulóverben megörökített utazások

Fotók helyett: pulóverben megörökített utazások

Pillanatok alatt röpült a világhírnév felé az amerikai Sam Barsky, miután az internet felfedezte saját kötésű pulóvereit, melyeken többek között utazásait örökíti meg.

Nézze meg képeinket!
Galéria: SamBarsky pulóverek
(Fotó: Facebook)

 

Barsky tehetséges művész, aki a kötésben találta meg önkifejezési formáját 1999-ben. A hagyományos kötésmintákat unalmasnak találta, így érdekesebb témák után nézett. Elsőként mindjárt egy világtérképpel kísérletezett, majd miután elégedetten megszemlélte a kész művet, újabb ötletei támadtak. Aztán csavarintott egyet a dolgon, és el is utazott az adott helyre, hogy ott fényképezze le magát az odaillő pulcsiban. Utazásai főként az USA-ra és Izraelre korlátozódnak, de mint képgalériánkból kiderül, számos más téma is megihleti. Minden egyes zsidó ünnepre van külön pulóvere.

Galéria: SamBarsky pulóverekFotó: Facebook

 

Barsky-nak a Facebookon közel 28 ezer követője van. A hírnév növekedésével arányosan Barsky-t egyre többen keresik meg üzleti ajánlattal: többek között a belize-i turisztikai hivatal ajánlotta fel neki, hogy ha készít egy-egy pulóvert az ország két látványosságáról, a Blue Hole-ról és a lamanai-i maja romokról, ingyen vendégül látják egy nyaralás erejéig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek