Így még soha nem látta a világ legszebb tájait

Az Emirates és a Boeing közös, "View from Above" projektje keretében összesen 5 kontinens 18 helyszínén készültek elképesztően szép drónfilmek.

A légifilmeket többek között az Emirates központjában, Dubajban, illetve a Boeing Commercial Airplanes otthonában, Seattle-ben forgatták.

A felvételek elkészítése során a legfontosabb szempont a biztonság volt. A drónok repülési képességei lehetővé tették a csapat számára, hogy eddig sosem látott képi világot jelenítsenek meg, hihetetlen pontossággal. Vietnam rizsföldjeit szinte súrolva, Norvégia hegyhasadékaiban manőverezve, vagy a Seychelle-szigetek liliommezői felett lebegve, a legnehezebb körülmények között is bámulatos felvételek születtek.

Fotó: EmiratesForrás: Travelo

 A drónok ugyanis olyan helyeket is bejárhattak, amelyek helikopterrel vagy repülőgéppel egyébként elérhetetlenek, mint például a barlangok hasadékai vagy az áthatolhatatlan dzsungel, olvasható az Emirates közleményében. Japánban a világhírű cseresznyefák virágai között, és a legmélyebb vízesések fölött készítettek felvételeket, Rióban az ikonikus futball stadiont, a Maracanã-t örökítették meg.

Összesen 13 képzett és gyakorlott drón pilóta dolgozott együtt a MOFILM által rendezett és bemutatott filmes projekten.

A projekt összes filmje megtekinthető a „View from Above" hivatalos oldalán, ahol a látogatók a földgömb elforgatásával új nézőpontokból tekinthetik meg kedvenc úti céljaikat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek