Profi síruházat egy síelős videóért

Lassan itt a síszezon! Aki már ismeri azt az adrenalinlöketet, ami síelés közben felszabadul, az tudja, hogy érdemes videóra venni az élményt. Ha megörökíti a síelés pillanatait, része lehet egy hivatalos Helly Hansen kampányfilmnek, és egy profi síruházati termékekkel lehet gazdagabb.

A 138 éves hagyományokra visszatekintő technikai sportruházati márka, a Helly Hansen a crowd-sourcing eszközével készíti el következő kampányfilmjét, olvasható a márka közleményében.

 

Ilyen kabátban sokkal élvezetesebb a síelésFotó: hellyhansen.com

A készülő film a síelés közbeni felszabadító érzést és adrenalinlöketet szeretné bemutatni, és a világ minden pontjáról várja a sípályás, szabadpályás és az erdei síelés szerelmeseinek felvételeit. A felvétel a hobbi síelők legjobb pillanatai mellett a Helly Hansen professzionális nagyköveteinek vakmerő teljesítményét is megmutatja, akik néhol nyakig érő backcountry hóval birkóznak meg.

Ha szeretne szerepelni a kampányfilmben, töltse fel a síelős pihenésről készült videóit a hellyhansen.com/skifree oldalra november 2-a és 30-a között. A feltöltött videókat összegyűjtik, és a többivel együtt részét képezik majd a végleges Helly Hansen videónak. A márka a kedvenc filmkészítőit síruházati termékekkel jutalmazza majd.

A végleges filmet a www.hellyhansen.com és más partneroldalakon lehet majd megnézni a 2015-16-os téli szezon során. További részletek a versenyről itt találhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek