Guruló gardrób és roller: variációk a tökéletes bőröndre

A tökéletes útipoggyász fel tudja tölteni a telefont, megméri a saját tömegét, és ha kell, rollerré alakul át. Következzenek a legmenőbb bőröndök, geekeknek, shoppingmániásoknak és örök gyerekeknek.

A minden időben tökéletes utazóruhát már feltalálták, és rengeteg a jelentkező a legjobb bőrönd pozíciójára is.

A legmenőbb utazók a bőröndöt nem csupán a ruhák és más cuccok szállítására használják. A tökéletes útipoggyász fel tudja tölteni a telefont, megméri a saját tömegét, és ha kell, rollerré alakul át. A roadwarriorvoices.com alapján összegyűjtöttük a legőrültebb, néha pedig valóban praktikus - bőröndöket, amelyek néha valóban megkönnyítik a gyakran utazók életét.

Coolpeds USA Briefcase Scooter

A nagyobb repülőtereken az ember észre sem veszi, de néha egy km-t is gyalogol, miközben húzza maga után a cuccát. A Coolpeds kézipoggyász méretű, rollerré nyitható bőröndje úgy segít ezen, hogy ő visz minket oda, ahová szeretnénk. Motorjának köszönhetően akár 20 km/órás sebességgel száguldozhatunk vele a kapuk között. Egyetlen hátránya, hogy üresen is 8 kg-t nyom.

Várjon egy kicsit, ha ellenállhatatlan vágyat érez, hogy beszerezzen egy ilyet 599 dollárért (166 ezer forintért), nemsokára ugyanis kapható lesz a napelemes változat is, amelynél nem kell bajlódni a bőrönd akkumulátorainak feltöltésével.

Ugyanebbe a kategórába tartozik a Race Case is, de olasz borjúbőrből készült.

Modobag

Szintén nem kell gyalogolnunk, ha a birtokunkban van egy Modobag, amire fel lehet ülni. Nem árt felkészülni, hogy az amúgy is unatkozó gyerekek hisztirohamot kapnak majd, ha meglátnak vele minket. Egyelőre kérdéses, összejön-e a projektre a pénz, a Modobag tervezői ugyanis beszüntették a gyűjtést a Kickstarteren.

Nézegessen hasznos és kevésbé praktikus bőröndöket!
Galéria: Őrült bőröndök
Fotó: Modobag

Trunkster

A GPS követő, beépített mérleg, USB-töltő alap, zipzárja viszont nincs a 325 dolláros (90 ezer forintos) kreációnak, mert állítólag enélkül könnyebb kinyitni. Az biztos, hogy 3500-an nagyon kúlnak tartják a dizájnt és az ötletet - ennyien adták össze ugyanis a pénzt rá a Kickstarteren.

ShelfPack

A négy beépített polc nagyon menőn néz ki, de ettől sajnos nem fog sokkal több cucc elférni a csilivili bőröndben. Igaz, legalább nem kell annyit vasalni - mindezt 350 dollárért (97 ezer forinért.)

Fugu Luggage

Kézipoggyász méretből nagy bőrönddé - inkább guruló gardróbbá - alakítható, a beépített polcokra rengeteg cucc ráfér. Tökéletes a bevásárlókörútra indulóknak. Aggodalomra ad okot, hogy a 250 dolláros (70 ezer forintos) bőrönd szállítása késik, a megrendelők pedig már kezdenek kiborulni.

Barracuda

A Barracuda összecsukható bőröndje használaton kívül egy mappányi helyet foglal el, egyébként olyan extrákkal rendelkezik, mint az USB-töltő port, a laptop-állvánnyá alakítható, ergonomikus fogantyú, vagy a bőrönd tartózkodási helyét követő applikáció. Kedvezményes áron, 260 dollárért (72 ezer forintért) lehet megrendelni, de ha karácsonyi ajándéknak szánja, keressen mást, ugyanis csak 2016 februárban kezdik meg a postázást.

Orion Mobile Luggage

Az Orion cég ingyen bőröndöt biztosít, és a szállítás díját is fizeti, de cserében hirdetéseket helyez el a poggyászunkon. Évente hatszor lehet élni a lehetőséggel, hogy gyorséttermek, filmek és egyéb termékek két lábon járó reklámjai legyünk. Ciki, de lehet vele spórolni.

Bluesmart

Az okosbőröndhöz tartozó telefonos alkalmazással nemcsak a cuccunk tartózkodási helyét lehet lekövetni, hanem le is lehet zárni és meg is lehet mérni a bőröndöt. És ha túl sokat nyomkodjuk, az okostelefont, amíg ezzel szórakozunk, a bőrönd fel is tölti nekünk. Hát nem praktikus?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek