Északi sarkköri időjárást is túlélő kabátot kaphat egy fotóért cserébe

Az idő egyre hűvösebbre és nyirkosabbra fordul - ám ha erről valakinek a melankólia helyett egy jól megkomponált fotó jut eszébe mondjuk pont túrázás közben, az egy esőbiztos Helly Hansen kabáttal lehet gazdagabb.

A Helly Hansen esőimádata a lélegző, vízhatlan héj-és szigetelt kabátok kollekciójában testesül meg, amelyek a norvég partok és meredélyes hegyvonulatok ihlette 138 évnyi dizájn szakértelmét egyesítik - olvasható a márka közleményében, amely az őszi, esőbiztos kollekciójához ezúttal egy fotópályázatot is hirdetett.

Például egy ilyen kabátot is nyerhetHelly Hansen

 A fotópályázat heti nyereményeihez mindössze egy esőben készült és a #HellyHansen és a #WeLoveRain hashtagekkel ellátott Instagram fotót kell feltölteni. A nyereményjáték szervezői ehhez egy inspirációs vizuális platformot kínálnak, amelyen a pályázó a többiek motiváló kalandjait is nyomon követheti, még azelőtt, hogy kiállna az eső alá fotózgatni. A #WeLoveRain interaktív versenyében az északi sarkkör időjárási viszontagságaitól és a szeles skandináv utcák hidegétől is megvédő kabátokra szeptember 21. és október 21. között lehet pályázni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek