Olcsóbb a repülőjegy, ha PayPallal fizeti

Az airBaltic légitársaság járatain legalábbis olcsóbban utazhatunk, ha április 8-a és 30-a között PayPallel fizetjük ki repülőjegyünket. A PayPal online pénzügyi szolgáltató és a lett légitársaság SeatSale akciójának ideje alatt ugyanis nem számítanak fel tranzakciós díjat.

Az airBaltic légitársaság és a biztonságos online fizetési megoldásairól ismert PayPal közös promóciója keretében 60 célállomás közül választhatnak az utazni vágyók. A repülőjegyet PayPallel fizető vásárlók mentesülnek az online foglalás feldolgozásához kapcsolódó vissza nem térítendő költségek kifizetése alól - olvasható az airBaltic és a PayPal SeatSale nevű kampányáról szóló közleményben. 

Fotó: airBaltic.com

Az ajánlat minden airBaltic célállomásra érvényes, többek között olyan városokat beleértve, mint Róma, Dubrovnyik, Nizza, és Barcelona. A promócióban nincs alsó értékhatár, vagy speciális kód, az egyetlen feltétel, hogy a PayPal használatával kell kifizetni a repülőjegyet. A SeatSale kedvezménye a társaság más promóciójával, akciós ajánlataival párhuzamosan is érvényes. Ugyancsak a vásárlók kényelmét szolgálja, hogy a PayPal által feldolgozott fizetések helyi pénznemben lesznek megadva (PLN, USD, CZK GBP, DKK, SEK, NOK, CHF).

A lett légitársaság és a biztonságos online fizetési megoldásairól ismert PayPal közös promóciója keretében 6 0 célállomás közül válaszhatnak az utazni vágyó utasok. A repülőjegyet PayPallel fizető vásárlók mentesülnek az online foglalás feldolgozásához kapcsolódó vissza nem térítendő költségek kifizetése alól.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek