Már repülőben is megszállhatunk az Airbnb-n, ráadásul ingyen!

Már repülőben is megszállhatunk az Airbnb-n, ráadásul ingyen!

November 28. és 30. között a KLM egyik átalakított MD-11-es típusú repülőjén is álomra hajthatjuk a fejünket az amszterdami Schiphol reptéren. Már ha elég szerencsések vagyunk: a vendégeket ugyanis a KLM választja ki.

Nézzen körül a gépben! Galéria: Már KLM gépben is megszállhatAirbnb

 Cserébe viszont ingyen lakhatunk a világos, 116 ablakkal és ingyen wifivel rendelkező, nagy nappaliból, hálószobából és 8 kicsi ám funkcionális fürdőszobából álló apartmanban. Sőt, a világ bármely pontján éljünk is, a KLM ingyenesen elreptet Amszterdamba a szálláshoz.

A játékban az Airbnb-n lehet részt venni, csupán egy szívhez szóló levelet kell küldenünk a "lakás tulajdonosának", azaz jelen esetben a KLM-nek. Ha a légitársaságnak tetszik az indokunk, miénk a kecó.

De az se szomorkodjon, akinek nem sikerül megnyernie a különleges szálláslehetőséget, hiszen nem a KLM az első (és valószínűleg nem is az utolsó) aki kiszuperált repülőből gyártott szálláshelyet. Stockholmban az Arlanda reptéren Jumbo Stay Hostel néven működik hasonló szálloda, mely egy Boeing 747-200-asból került kialakításra.

Costa Ricán, a Manuel Antonio Nemzeti Park mellet található Costa Verde Resort egyik lakosztálya pedig valaha egy Boeing 727-es volt. A gépet korábban Dél-Afrikában utasszállítóként használták, most egy két hálószobás lakosztály található benne, az esőerdő szélén, óceánra néző kilátással.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek