Nézze a vébé meccseit a reptér óriástévéin!

Akkor sem marad le a brazil focivébé meccseinek nagy részéről, ha éppen a meccsek idején indul a járata a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. Az utasok óriástévékkel és csocsóasztalokkal kialakított vébésarkokban követhetik élőben a meccseket.

Ilyen focimezbe öltözött hoszteszekkel találkozhat
Galéria: Kitört a focivébéláz a repülőtéren
Fotó: Budapest Airport

 Vajon ki tudna ellenállni egy bájos mosolyú lánynak – különösen, ha meccsnézésre invitál? A kérdés cseppet sem költői, a legtöbb férfi- (és focirajongó) szív nagyot dobban, ha Budapest Airport 2. Terminálján szembetalálja magát a focimezbe öltözött hoszteszekkel. A válogatottan bájos fiatal hölgyek a nemzeti válogatottak meccseire osztogatnak meghívót, vagy éppen egy pohárka limonádét, éttermi kóstolót kínálnak az utasoknak - írja közleményében a Budapest Airport.

9 helyszínen, 15 óriástévén nézhetik a focivébé meccseit
Galéria: Kitört a focivébéláz a repülőtéren
Fotó: Budapest Airport

 A Budapest Airport ugyanis a focivébé idejére egy sor helyen tévékészülékeket helyezett el, hogy a focirajongók ne maradjanak le egyetlen fontos meccsről sem.

A Budapest Airport központi, SkyCourt termináljának épületében, illetve a hozzá kapcsolódó szárnyakban 9 helyszínen, 15 óriástévén nézhetik a focivébé meccseit. A SkyCourt éttermi szintjén, a galérián egy 140 cm-es átmérőjű képernyő hívogatja a focirajongókat, a környező éttermek pedig különféle akciókkal csábítják az utasokat.

A különféle nemzeti válogatottak (olasz, spanyol, német, görög stb.) mezébe öltöztetett hoszteszek pedig egyfelől kedvezményes kuponokat osztogatnak az utasoknak, másfelől az éttermi fogyasztást igazoló blokkért cserébe mini focilabdával ajándékozzák meg őket. Az utasoknak azonban fontos, hogy időben, jóval a járat indulása előtt kiérjenek a repülőtérre és így legyen elég idő a meccsnézésre, mert egyetlen repülőgép sem várhatja meg, még a vébédöntő alatt sem, a meccs végét jelző sípszót vagy a tizenegyesrúgásokat sem.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek