» Cucc

Zavarná, ha éjszaka halak úsznának el az ágya alatt?

| | Nem érkezett még hozzászólás
Egy több mint százéves jávai nemesi házakból átalakított környezetbarát luxushotel legújabb dobása a tóra épült üvegpadlós hotelszoba. A Bali szigetén található szálloda különleges lakosztályáért 50 ezer forintot kell fizetnünk éjszakánként.

Imádja a vizet, halakat, rákokat és minden más herkentyűt? Ha tehetné, álló nap csak búvárkodna? Megtaláltuk az önnek való szállodát Bali szigetén! A Bambu Inda Hotel legújabb, Udang House névre hallgató lakosztályának padlóját ugyanis üveggel burkolták, az üveg alatt pedig egy édesvízű halastó fekszik, telis-tele rákokkal és halakkal. Így aztán akár az ágyon fekve is figyelemmel kísérhetjük a víz alatti történéseket – számolt be róla a Daily Telegraph.

A rusztikus kinézetű, fabútorokkal berendezett bungalóhoz egy üvegcserepekkel fedett hálószoba és egy szabadtéri zuhanyzó tartozik, egy éjszakára 195-225 dollárba (43-50 ezer forintba) kerül kibérelni. A környezetbarát luxus butikhotel házai több mint száz évvel ezelőtt épültek, egy jávai nemesember készíttette őket a feleségei számára. A házakat a kanadai születésű ékszerkészítő, John Hardy és felesége vásárolták meg 2005-ben, és helyeztették át őket Bali szigetére. Az így létrejött luxushotel rizsföldek ölelésében, idilli környezetben, Ubud városától pár percnyire várja a különleges szálláshelyre vágyókat.

Persze nem a Hardy házaspárnak jutott először eszébe, hogy láthatóvá tegye a hálószobából a vízalatti élővilágot. Afrika első víz alatti hotelszobája például 2013. november elsején nyílt meg a nagyközönség előtt. A Manta Underwater Room egy svéd művész, Mikael Genberg agyszüleménye, aki először hét évvel ezelőtt Svédországban is épített egy különleges hotelszobát egy tó mélyén.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.