Toplesz nyaralási fotó az új sláger

Pucér hátak Fokvárostól New Yorkig: ez az új divat az Instagramon. Több mint húszezren gondolják úgy, hogy jó ötlet toplesz fotókat posztolni vadidegeneknek a nyaralási élményeikről. Ön bevállalná?

Még az is megeshet, hogy idén Ön is posztolni fog a pucér hátáról egy képet az Instagramra miközben az Adriai-tenger nyaldossa lábát, vagy egy balatoni szálloda teraszán nyújtózkodik. A toplesz fotózkodás ugyanis a legújabb Instagram-sláger, a The Topless Tournak jelenleg közel 21 ezer követője van, ez a szám pedig nagy iramban növekszik, írja a CNN.

Az egész két évvel ezelőtt kezdődött, amikor három londoni tánciskolai hallgató Norvégiában járva félmeztelenül megmártózott egy jéghideg tóban, majd viccből lőttek egy képet magukról. Európai és New York-i utazásaik során újabb és újabb hátulról fényképezett, félpucér fotók születtek háttérben a nevezetességekkel, majd arra kértek másokat is, hogy osszák meg velük toplesz fotóikat, ha éppen valami érdekes helyen utazgatnak.

New York, Chapter 1. #TheToplessTour #NewYork #Skyline #Williamsburg #America to be continued...

The Topless Tour (@the_topless_tour) által megosztott bejegyzés,

 Amerikától Dél-Afrikán át Thaiföldig a világ számos pontjáról érkeztek képek, egy nő például a svájci Alpokból küldött félmeztelenül bungee jumpingolós képet magáról. "Sosem hittük volna, hogy ekkora sikerünk lesz, de büszkék vagyunk rá, hogy követőink szabadnak érzik magukat, és büszkék a szép testükre" – mondta az egyik alapító tag a CNN-nek.

Ön csatlakozik idén nyáron a mozgalomhoz?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek