» Cucc

Aranyvécé a James Bond-lakosztályban

| | Nem érkezett még hozzászólás
Titokzatos, 007-es ügynök ihlette lakosztály, Marie Antoinette korát idéző, giccses freskóval díszített szoba és pszichedelikus, Alice Csodaországban témájú lakótér közül is választhatunk a párizsi Seven Hotelben. Ha titkos vágyunk a vécén ülve sakkozás, akkor ez a francia szálloda a tökéletes választás.

Aranyszínű vécécsésze, tükör borította mennyezet, gőzfürdő, Nespresso kávéfőző, fémesen csillogó, pisztolyt formázó olvasólámpa is a lakosztályok alapfelszereltséghez tartozik a párizsi Seven Hotelben. A francia főváros Latin negyedében, a legfontosabb látnivalóktól sétatávolságban található a 35 szobás luxus-butikhotel.

Már a bejárat neonfényeinél gyanút foghatunk, hogy nem egy átlagos helyen járunk. "Ahogy az ember belép a szállodába, egyből úgy érzi magát, mint egy filmsztár" – nyilatkozta egy vendég a Daily Mailnek. Hát még, ha a szálloda speciális lakosztályai közül a legendás 007-es ügynök inspirálta szobát vesszük ki, éjszakánként 447 euróért (körülbelül 140 ezer forintért).

Az egyszerre vintage és modern hatású lakosztályban a fémes, aranyos csillogású felületek és a sötét színek dominálnak. A falakról James Bond-filmrészletek köszönnek vissza, a falakat és a plafont tükrök borítják, a 160 centis átmérőjű tévén pedig élmény lesz újranézni Ursula Andress vagy éppen Halle Berry legendás partraszállását. Egy fárasztó nap után a hatalmas élményzuhany és törökfürdő biztosítja a felfrissülést.

Ha a 007-es foglalt lenne, a pasztell árnyalatok uralta, süppedős szőnyeggel és plafonra festett, gomolygó felhőkkel és kismadarakkal díszített Marie Antoinette-lakosztályt is kibérelhetjük, éjszakánként 367 euróért (115 ezer forintért).

Ha túl sok lenne a budoár-hangulatból, de mégis valami egyedire vágyunk, az Alice Csodaországban szobát ugyanennyiért megkaphatjuk. Itt befalazott nyuszi, pszichedelikus hangulatfények, a fürdőszobában pedig két egymás mellett elhelyezedő vécécsésze várja a lakókat. A kettő között egy világító sakktábla kapott helyet, nehogy elunják magukat ürítés közben a vendégek.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Ajándékozzon pihenést! Lepje meg szeretteit a Miskolctapolca Barlangfürdő**** különleges élményével!

Delawer élménybeszámolót írt
Egy élhető város
3 napja
Delawer új galériát hozott létre
Amszterdami séta
3 napja
Lilla79 élménybeszámolót írt
Az ezeregyéjszaka meséi Marokkóban
6 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 30-31. nap
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.