» Cucc

Aranyvécé a James Bond-lakosztályban

| | Nem érkezett még hozzászólás
Titokzatos, 007-es ügynök ihlette lakosztály, Marie Antoinette korát idéző, giccses freskóval díszített szoba és pszichedelikus, Alice Csodaországban témájú lakótér közül is választhatunk a párizsi Seven Hotelben. Ha titkos vágyunk a vécén ülve sakkozás, akkor ez a francia szálloda a tökéletes választás.

Aranyszínű vécécsésze, tükör borította mennyezet, gőzfürdő, Nespresso kávéfőző, fémesen csillogó, pisztolyt formázó olvasólámpa is a lakosztályok alapfelszereltséghez tartozik a párizsi Seven Hotelben. A francia főváros Latin negyedében, a legfontosabb látnivalóktól sétatávolságban található a 35 szobás luxus-butikhotel.

Már a bejárat neonfényeinél gyanút foghatunk, hogy nem egy átlagos helyen járunk. "Ahogy az ember belép a szállodába, egyből úgy érzi magát, mint egy filmsztár" – nyilatkozta egy vendég a Daily Mailnek. Hát még, ha a szálloda speciális lakosztályai közül a legendás 007-es ügynök inspirálta szobát vesszük ki, éjszakánként 447 euróért (körülbelül 140 ezer forintért).

Az egyszerre vintage és modern hatású lakosztályban a fémes, aranyos csillogású felületek és a sötét színek dominálnak. A falakról James Bond-filmrészletek köszönnek vissza, a falakat és a plafont tükrök borítják, a 160 centis átmérőjű tévén pedig élmény lesz újranézni Ursula Andress vagy éppen Halle Berry legendás partraszállását. Egy fárasztó nap után a hatalmas élményzuhany és törökfürdő biztosítja a felfrissülést.

Ha a 007-es foglalt lenne, a pasztell árnyalatok uralta, süppedős szőnyeggel és plafonra festett, gomolygó felhőkkel és kismadarakkal díszített Marie Antoinette-lakosztályt is kibérelhetjük, éjszakánként 367 euróért (115 ezer forintért).

Ha túl sok lenne a budoár-hangulatból, de mégis valami egyedire vágyunk, az Alice Csodaországban szobát ugyanennyiért megkaphatjuk. Itt befalazott nyuszi, pszichedelikus hangulatfények, a fürdőszobában pedig két egymás mellett elhelyezedő vécécsésze várja a lakókat. A kettő között egy világító sakktábla kapott helyet, nehogy elunják magukat ürítés közben a vendégek.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
19 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
19 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.