» Cucc

Luxuscsoki szőlőmagkivonattal: 3 éves a chocoMe

| | Nem érkezett még hozzászólás

Hároméves lett a kézzel készült, személyre szabható táblás csokoládék gyártója, a chocoMe. A vállalat születésnapi eseményén a Travelo is képviseltette magát, megkóstolhattuk a chocoMe újdonságait: a 40 százalékos tejcsokoládét, a szőlőmagkivonatos Gere csokoládét, valamint új feltétként a világ legjobbjaként titulált piemonte-i mogyorót, a liofilizált ananászt és a hazai készítésű panyolai szilvát.

Nem csak finom, egészséges is: minden egyes tábla GERE csokoládéba egy felnőtt ember számára elegendő napi adag szőlőmag mikroőrlemény kerül.
Nem csak finom, egészséges is: minden egyes tábla GERE csokoládéba egy felnőtt ember számára elegendő napi adag szőlőmag mikroőrlemény kerül.Fotó: chocoMe

Az immár 14 országban elérhető chocoMe széles körben kevésbé ismert, ám kiváló minőségű alapanyagokból állít elő csokoládékat, hogy aztán megkedveltesse azokat vásárlóival. Ezért került a repertoárba a ritka, Ecuadorban honos, Arriba kakaóbabból készült negyven százalékos tejcsokoládé. És ugyanezért tették elérhetővé a feltétek közt a piemonte-i mogyorót is, amit a világ legfinomabb és legjobb minőségű mogyorói között tartanak számon. Michelin-csillagos éttermek séfjei és neves cukrászok egyaránt erre esküsznek, és mostmár mi is kérhetünk belőle a csokinkra.

Külföldön is menő

A chocoMe külföldi sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kollégáink utazásaik során váratlanabbnál váratlanabb helyeken botlanak a magyar luxuscsokiba. A Las Vegasban megrendezett IPW turisztikai vásáron járva az egyik legfelkapottabb luxushotel, a Wynn Hotel cukrászdájában találtak chocoMe táblákat. Londoni emberünk, a Neverordinary London bloggere pedig a londoni Southbank Centre-en megrendezett éves szabadtéri csokifesztiválon, melyen az angol csokiélet prominens szereplői vonulnak fel, találkozott a magyar csokimárkával.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Kalandsziget – Tiszafüred Töltsön nálunk egy felejthetetlen napot családjával, barátaival vagy munkatársaival!(x)

szalay3 élménybeszámolót írt
Németország, Trostberg, SzG3
1 napja
Anziano új galériát hozott létre
Azért is Isztambul a nagy kedvencem...
2 napja
szalay3 élménybeszámolót írt
Németország, Burghausen, SzG3
3 napja
Mikeve új galériát hozott létre
Ezerarcú Tenerife 4.nap
8 napja

Blogok

Hello, magyarok! Leptokaria, a görögök kedvenc nyaralóhelye

Chalkidiki-félszigethez képest sokkal olcsóbb és családiasabb légkörű.

Fapadosinfó 5 dolog, amin sokat spórolhat a fapadossal utazó

5 apróságnak tűnő dolog, amelyekre mindig célszerű figyelni.

Bárkultúra Whisky-túra Skóciában

Nem csak Harry Potterre vagy a rossz időre érdemes gondolni Skócia kapcsán.

Kezdj el élni A legszebb látnivalók Bledben

Egy tartalmas hosszú hétvége Szlovéniában: bledi krémes, Vogel hegyi túra, felvonó.

Itthon Dél-Alföld ízei: szilvalekváros bukta

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark skanzenjében kóstolhatjuk meg az illatos házi szilvalekvárral töltött békebeli buktát. Miközben azt is láthatjuk, hogyan készül.
Az itthon.blog.hu ajánlásávalitthon.blog.hu