Elutazna bárhova, csak azért mert ingyen van?

Ingyen repjegyet, kétezer dollárt és két éjszaka szállást adott a Heineken azoknak, akik bevállalták, hogy azonnal elrepülnek egy véletlenszerűen kiválasztott célpontra, és veszni hagyják eredeti terveiket. Ön meg merte volna ezt lépni?

Veszni hagyná eredeti terveit, hogy valami sokkal izgalmasabb helyen köthessen ki? – múlt héten ezt az izzasztó kérdést tett fel a Heineken a New York-i Kennedy reptéren. A szerencséseket a 8-as terminálon tartózkodó, repjeggyel és útlevéllel rendelkező, 25 és 40 év közötti utasokból választották ki – írja a Time magazin.

Azoknak, akik vállalták a kockázatot, egy piros gombot kellett megnyomniuk, majd kivárniuk azt a pár idegőrlő másodpercet, amíg lepörög a táblán a célpontjuk. Aki elég bátor volt, olyan izgalmas helyekre kapott azonnal repülőjegyet, 2000 dollár költőpénzt és két éjszaka szállást, mint Marokkó, Laosz, Thaiföld vagy éppen Ciprus.

Ön bevállalta volna?
Igen - 191
Nem - 26

 Bár azt gondolnánk, hogy a nyár kellős közepén reptéren flangáló emberek közül sokan kapva kapnának az alkalmon, hogy ingyen elrepülhessenek egy egzotikus helyre, nagyon sokan utasították vissza a sörgyár marketingesei által tett ajánlatot. Volt, aki a munkájára, más egy legénybúcsúra hivatkozott, de olyan is volt, aki csak egyszerűen haza akart menni. Más pedig bevallotta, hogy nem elég bátor. Tegyük gyorsan hozzá, hogy végül azoknak sem volt mind őszinte a mosolyuk, akik elég bátornak bizonyultak.

"Ez egy kísérlet volt, hogy az emberek mennyire mernek eltérni terveiktől. Maguk mögött hagyni mindent, és egy egészen új helyet kipróbálni. Nagyon kevesen merték ezt meglépni" – nyilatkozta a New York Timesnak Bram Reukers, a Heineken márkamenedzsere.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek