» Cucc

Punk jellegű stewardessek a Virgin Atlantic gépein

| | Nem érkezett még hozzászólás
Punkos ihletésű egyenruhákat álmodott Vivienne Westwood a Virgin Atlantic személyzetének. Olyan klasszak lettek, hogy utcai ruhának is elmennének.

A héten kezdték tesztelni a Virgin Atlantic járatain az új dizájner-egyenruhákat, amiket Vivienne Westwood készített a légitársaságnak. Egyelőre csak 180 kiválasztott bújhatott az egyenruhákba, – amik egyébként annyira jól néznek ki, hogy menő utcai öltözéknek is bármikor megállnák a helyüket – hogy teszteljék, mennyire kényelmes, praktikus viselni a darabokat. A visszajelzések alapján tökéletesítik majd a ruhákat, és 2014-től állítják rendszerbe őket – írja a Skift.com.

Az új egyenruhát a légitársaság 7500 alkalmazottja fogja viselni pilótáktól az utaskísérőkön át a földi személyzetig. Westwoodnak és csapatának pedig arra is tekintettel kellett lennie, hogy a ruhák dizájnának és anyagainak éppúgy kényelmesnek kell lennie New Yorkban télvíz idején, mint Santa Luciában nyár közepén. Emellett az sem árt, ha viselőjük mindig frissnek és rendezettnek tűnik bennük, ezért olyan speciális nano-technológiás anyagokat használtak az egyenruhákhoz, melyek taszítják a piszkot, és jobban megőrzik színüket és formájukat mint az egyszerű szövetek.

Mivel a brit tervezőnő lelkes környezetvédő, itt is fontos szerepet játszott a fenntarthatóság. Egy olyan új gyártási technológiával állították elő az egyenruhákat, mely már használt poliészter anyagokat képes szálakra bontani, amiket aztán újra szőhetnek egy új ruha elkészítéséhez – olvasható a Virgin Atlantic blogjában.

A divattervezők és légitársaságok együttműködése egyébként nem újkeletű dolog, legutóbb idén áprilisban számoltunk be a Qantas új dizájner-egyenruhájáról: Martin Grant és Christian Louboutin kreációiban dolgoznak az ausztrál légitársaság alkalmazottai. A szintén dögösre sikerült egyenruháról erre olvashat bővebben.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
4 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
4 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.