Mit vigyünk magunkkal a repülő utasterébe?

Ugyan nem találja fel a spanyolviaszt, de segít átgondolni, mire is lehet szükségünk az út alatt.

Mi minden legyen nálunk egy repülőút során? Persze szigorúan női szemmel. Ehhez igyekszik tanácsokat adni Peter Greenberg blogja, ahol egy kedves hölgy hasznos tippeket ad arra, hogyan lehet az utastérbe felvihető kézitáskában a lehető leghasznosabb dolgokat összezsúfolni.

 

Galéria: Mit lehet a repülőre vinni a nőknekFotó: . / Northfoto

Mi ugyan úgy láttuk, hogy nem sikerült feltalálniuk a spanyolviaszt, de a cikk kommentjeiből úgy tűnik, valakinek mégis tudtak újat mondani, amikor a szükséges tárgyakat csoportosítva és egyenként bemutatva elmagyarázzák, hogy bizony hidratálókrém és szempillaspirál nélkül ne vágjunk neki az utazásnak. Persze abban van valami, hogy nem jó, ha az embert rég nem látott szerette mosórongyként látja viszont egy tízórás repülőút után.

További hasznos tippként kiemelik, hogy mindenképp vigyünk magunkkal magazint, vagy gondoskodjunk a szórakozásunkról, valamint az útiokmányokat és a szükséges papírokat egy mappában tároljuk.

 Ami valóban hasznos tipp, hogy ha rossz alvók vagyunk, legyen nálunk szemmaszk és füldugó. Akármilyen érdekes ugyanis egy magazin, nincs jobb recept egy hosszú út átvészelésére, mint egy kiadós alvás. Ha másra nem, arra jó a kis videó, hogy célirányosan át tudjuk gondolni, mi mindenre lehet szükségünk egy út során: gondoskodjunk a kényelmünkről, a szépségünkről, a szórakozásunkról és legyenek meg a szükséges úti dokumentumok.

Mi még annyit tennénk hozzá, hogy mindenképpen nyaktámaszt is szerezzünk be az útra, mert nem jó az érkezés utáni első órákat rögtön egy csontkovácsnál kezdeni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek