Stewardesseit versenyezteti a Wizz Air

Május elsejéig lehet kedvenc légiutas-kísérőnkre szavazni a Wizz Air Facebook oldalán. A győztes lesz a légitársaság nagykövete, aki bemutatja munkáját a médiában, iskolásoknak, és mindenkinek, akit érdekel ez a szakma.

A Wizz Air ma elindította legújabb márkanagykövet programját, hogy elismerje légiutas-kísérői munkáját. A Wizz Air 900 légiutas-kísérőjéből 70 döntőst választottak ki a társaik. Most pedig az utasokon a sor, hogy szavazzanak a kedvenc stewardessükre, és megválasszák a Wizz Air nagyköveteit 2013-2014-re.

 

Petra - Kattintson a további indulókért!
Galéria: A Wizz Air újra nagyköveteket keres programjához
(Fotó: Wizzair)
Önnek ki a kedvence?
Petra - 54
Zsuzsa - 13
Adrienn - 15
Mónika - 9
Bernadette - 9
Fruzsina - 19

Szavazni a Wizz Air Facebook oldalán található applikációval lehetséges május elsejéig. A felhasználók 24 óránként szavazhatnak 2 kedvenc utaskísérőjükre bázisországonként. Budapesten az utasok 6 döntős közül választhatnak: Petrára, Zsuzsára, Adriennre, Mónikára, Bernadette-re és Fruzsinára szavazhatnak.

A légitársaság arra kéri az utasait, hogy válasszák ki azokat a szakembereket, akik szerintük bizonyították kiemelkedő szakértelmüket és folyamatosan törekedtek a kiváló szolgáltatás biztosítására. "Wizz Nagykövetnek lenni sokkal több, mint egyszerű márkanagykövetnek. Ők a legjobb utaskísérők közül is a legjobbak, akik képviselik a hivatásukat, bemutatják a munkájukat a médiában, iskolásoknak, kórházban ápolt gyerekeknek és mindenkinek, akit inspirálhat egy légiutas-kísérő izgalmas élete" – áll a légitársaság közleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek