Harapjon a szőnyegbe az ehető szállodában!

 

Megnyitott a világ első ehető szállodája, melyben a vendégek végigkóstolhatják a berendezési tárgyakat. Van habcsókból készült szőnyeg, tejkaramellából készült ablakpárkányok és ehető könyvek, de a fáradt vendégek belefekhetnek a popcornnal töltött fürdőkádba is. Csak egyetlen napig tart nyitva.

Szerdán nyit a világ első ehető szállodája, melyben a vendégek kedvükre falatozhatnak a berendezési tárgyakból. A London belvárosában található három szintes, nyolc szobás szálloda a Tate and Lyle cukorgyártó cég megrendelésére és alapanyagaiból készült, berendezésén több mint 14 cukrászművész dolgozott. Ők 2000 munkaórát töltöttek sütéssel és 900 órát a szobák feldíszítésével, melyhez több mint 600 kiló cukrot használtak fel.

Galéria: Ehető szállodaFotó: Lewis Whyld / Northfoto



A vendégek végigehetik magukat a macaronokkal burkolt falakon, megkóstolhatnak egy több mint ezer színes habcsókból készült szőnyeget, a tejkaramellából készült ablakpárkányokat és a több mint húsz kilónyi pillecukor díszfüzért. Ha elfáradnak, az ágyon vaníliás piskótából készült párnácskák várják őket, az éjjeliszekrényen pedig ehető könyvek, de belefekhetnek a popcornnal töltött fürdőkádba is.

A Dean Street 86-os szám alatt található hotel szerdán 11-től este hétig ingyenesen látogatható, csütörtök este pedig egyetlen éjszakára vendégeket is fogad. Nyolc kóstolószobája között található mediterrán hálószoba tíz méternyi ehető díszfüzérrel, egy Karib-tenger kalózai hangulatú szoba ehető kincseket kínáló kincsesládával, és egy Húsvét-szigetek szoba, melyben a híres fejszobrok csokitortából készült kétméteres változata áll.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek