Vetkőznek a Ryanair utaskísérői

Jótékonysági célzattal szabadulnak meg ruháiktól a Ryanair legcsinosabb stewardessei. Fürdőruhában és fehérneműben pózolnak egy naptárban, hogy beteg gyerekeken segítsenek.

A Ryanair fapados légitársaság a mai napon jelentette be, hogy a 2008 óta minden évben kiadásra kerülő jótékonysági naptárának bevételeit idén a varsói székhelyű TVN Alapítvány kapja. A naptár különlegessége, hogy a cég legcsinosabb légiutaskísérői pózolnak benne fürdőruhában, vagy fehérneműben. A Ryanair abban bízik, hogy százezer eurót össze tudnak gyűjteni a vetkőző stewardessekkel. 

Fürdőruhás stewardessek
Galéria: Ryanair jótékonysági naptár 2013
Fotó: ryanair

A mától kapható, 2013-as naptárat a Ryanair járatainak fedélzetén, a ryanair.com-on, és Lengyelország egyik legnagyobb jótékonysági alapítványának, a TVN-nek az irodáiban lehet beszerezni 10 eurós áron, és összesen tízezer példányt nyomtattak belőle. A bevétel teljes összegét a TVN Alapítványnak utalják át majd, amit a több mint 450 pályázó szervezet közül választottak ki. Az alapítvány beteg gyerekeken segít, kórházi eszközöket terveznek beszerezni a befolyó összegből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek