» Cucc

Meggyilkolt black metálos a repülőn

| | Nem érkezett még hozzászólás

Nagy divatja van mostanság az arcképekkel pingált repülőknek. A minap adtunk hírt a Turkish Airlines legújabb gépéről, amit több mint tizenhétezer dolgozójuk arcképével díszítettek. Most pedig a Norwegian Air Shuttle szervezett internetes szavazást arról, hogy kit fessenek a gépükre a légitársaság 10. évfordulója alkalmából.

Tiszta szerencse, hogy a kiírásnál kikötésként szerepelt, hogy a jelöltnek történelmi vagy kulturális szempontból jelentős, már nem élő norvégnak kell lennie, így kivételesen Chuck Norris neve ebben a szavazásban nem bukkant föl - írja a Turizmusonline.hu. A verseny azonban ennek ellenére meglepő fordulatot vett: a politikus, színész, tudós, történelmi személy jelöltek között március közepén egyszercsak felbukkant Øystein Aarseth neve, aki a norvég black metál banda, a Mayhem egykori, Euronymous becenéven ismert alapító gitárosa, akit zenésztársa, Varg Vikernes gyikolt meg.

A hír gyorsan terjedt a metál zenével foglalkozó oldalakon, Euronymous március 20-a körül még 23. helyezett volt, március 24-én 5. helyezett, a szavazás március 28-i zárásakor, illetve az azt megelőző napokban már biztos volt az első helye.

A légitársaság kiírása szerint az internetes akarat egy jelölésnek számít, a jelölőbizottság további tagjai a Fabian Stang, a Norwegian Air Shuttle elnöke, Hans Edvardsen (Urban Environment Agency) és Lars Emil Hansen (Oslo Múzeum) lesznek. Ők hárman dönthetik el tehát a végeredményt az internetes szavazáson az öt legtöbb szavazatot kapott versenyző között. A szavazatok számlálása és a végső döntés előkészítése április 10-ig tart, írja a légitársaság, ha pedig a jelölt megfelel az előírásoknak, felkerül felfestésként a repülőgép farkára.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
1 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.