Tuti ajándéktippek utazó csajoknak

Karácsonyi ajándéktippes sorozatunk legújabb darabjában az utazó nőket vesézzük ki: nekik vehetünk sokféle zseniális holmit, az összehajtható balerinacipőtől a dizájntermoszon át az ebook-olvasóig.

Sokat utazó barátnőknek, anyukáknak, ismerősöknek az utazásmán férfiaknál jóval könnyebb örömet szerezni. Kényeztessük szeretteinket szépséges termosszal, színes derékmelegítővel, vagy fizessük be őket egy jó kis wellness-kezelésre.

Pótcipő a retikülben

Üzletasszonyoknak magassarkús események után, utazóknak leugrani a szálloda éttermébe nagyon praktikusak a kisméretűre összehajtható balerinacipők. A Cocorose London és a Feet Fairies webshopjában változatos és szép modellek közt válogathatunk (mindkettő szállít Magyarországra), néhány H&M üzletben, a Pimkie-ben és a Bershkában pedig itthon is találhatunk csillivili, sima vagy csipkés fekete, de mintás darabokat is, párezer forintért.

Forrás: Travelo

Vidám derékmelegítő

Városnézéshez, és téli sportokhoz remek kiegészítő a színes derékmelegítő, de szimpla utcai viselethez is remek, pláne, ha az ember csípőnadrágot hord. A Hippsy oldalán rengeteg szín közül választhatunk, de vannak mintás darabok, sőt, Swarovski kristállyal díszítettek is. 2490 forinttól megrendelhető, a Corvin negyednél személyesen is átvehető.

Forrás: Travelo

 

Dizájnos piknikcucc

Egy termosz elég kommersz ajándéknak tűnik elsőre, de egy csodaszép mintás darab még menő kiegészítőnek is elmegy a hideg napokon. A Badaboom nevű dizájnboltban, a Jászainál (egészen pontosan a Hollán Ernő utca 4. alatt) 5000 forint körül juthatunk hozzá.

Forrás: Travelo

Újgazdagoknak kötelező: Jimmy Choo poggyászcímke

Sok értelme nincs, de belátjuk, hogy van, akit ilyesmi tesz boldoggá. A menő Jimmy Choo dizájner márka poggyászcímkét dobott a piacra, potom 105-165 euró körül. Megrendelni az interneten lehet, a márka weboldalán. Burzsuj csajoknál bevágódni tökéletes, aggassák a Louis Vuitton-kofferre boldogan.

Forrás: Travelo

 

Meleg krumpli helyett

Ön minek örülne?
Derékmelegítőnek - 6
Termosznak - 6
Úti balerinacipőnek - 16
Kindle-nek - 21
Kézmelegítőnek - 3
Wellnessnek - 9
Inkább egy sört kérek - 33

Hüttézéskor, szánkózáskor, vagy városi andalgáskor egyaránt jól jöhet a csípős hidegben a kézmelegítő. A Conrad elektronikai boltban 1190 forintért árulnak 2db-os kézmelegítő szettet. Egyszerűen meg kell nyomni a kis fémlapocskát a párnában, és azonnal meleget termel. Ezt a mutatványt ötszázszor tudja megismételni, a meleget fél órán át tartja.

Többezer könyv a zsebben

Hiába szeret az ember olvasni, a bőrönd szűkös kereteibe a könyvek általában már nem férnek bele, vagy csak egyet tudunk bepasszírozni. Ezen segít az ebook-olvasó, amivel végre akár több tucat kötetet is magunkkal hurcolhatunk. Szerkesztőségünk az Amazon Kindle-re esküszik, amiből a legegyszerűbb verziót 80 dollárért megkapjuk, plusz szállítás és vám. Az edigital oldalán 20 ezer forintért már kínálnak fapadosabb olvasókat is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek