Fotózd le Némót!

Vannak, azok a szerencsések, akik a tél közeledtével síruha helyett a frissen vásárolt bikinijüket pakolják be a bőröndbe. Nekik ajánljuk a búvárszemüvegbe oltott HD-kamerát.

Ha annyira jó dolgunk van, hogy a tél közeledtével a sílécek élezése és waxolása helyett inkább melegebb éghajlatra indulunk, a Liquid Image búvármaszkjait nekünk találták ki.

 

fotó: liquidimageco.com

Ezekkel a búvármaszk-kamera hibridekkel megörökíthetjük azokat a pillanatokat, amelyeket vízálló kamera vagy fényképezőgép híján eddig csak az emlékeink közt őriztünk. A kamerát a maszk közepére helyezték, a csúcsdarabok 5 megapixeles álló-, és HD minőségű mozgóképek készítésére alkalmasak. Van olyan is, ami 40 méterig vízálló, így nem csak snorkelezésnél, de komolyabb merüléseknél is társunk lehet.

Te milyet vennél?
Kameramaszkot - 9
Vízálló tokot - 5
Inkább síelni megyek - 4
Egyiket sem - 10

 

Az egyszerűbb, hobbimaszkokat már 25 000 forinttól hazai webshopokban is megvásárolhatjuk, a profibbak szintén beszerezhetőek Magyarországon, de ezekért már jobban a zsebünkbe kell nyúlni: a csúcskategóriás Scuba Series HD 120 000 forintért lehet a miénk.

Kicsit olcsóbb lehetőség egy vízálló fényképezőgép-tok vásárlása. A maszkba épített változat azonban nekem jobban tetszik: mert mi van, ha a szuper vízálló tok mégis ereszt, és tönkremegy a súlyos pénzekért vásárolt SLR gép? Jobban járunk egy minimalista maszkfotógéppel, és így a kezünk is szabadon marad a kommunikációhoz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek