Retro táska hétvégi kiruccanásokhoz

Mióta a fapados légitársaságok bevezették, hogy a feladott poggyász után díjat kell fizetni, egyre többen utaznak csak kézipoggyásszal. A Travelo tippje: gurulós bőrönd helyett retro kézitáska.

Inkább kevesebbet pakolok, de vihessem fel magammal a cuccaimat a kabinba, így a repjegyem olcsó marad – gondolják sokan. A többség a pici gurulós bőröndökre esküszik, de vannak más alternatívák is, amikben nem kell mindenünket egyetlen nagy rekeszbe behajtogatni. A Concierge Unpacked hírlevelében akadtunk rá például a Herschel Supply CompanyNovel nevű táskamodelljére, ami hétvégi kiruccanásokhoz tökéletes társ lehet. Igaz, hogy gurulni nem gurul, helyette a vállunkon kell vinnünk, cserébe oldalt külön cipzár található benne a szennyes ruhák, vagy a koszos cipők tárolásához, és ezen felül még jól is néz ki. Ha pedig repülőgép helyett vonattal vagy busszal utazunk, egy ilyen jellegű táska sokkal praktikusabb lehet a bőröndöknél, hiszen könnyebben tudjuk elhelyezni a többnyire igen szűk csomagtárolókon.

kép: herschelsupply.com

Az eBayen postaköltséggel együtt 100 dollár környékén bukkantunk erre a típusra. Aki nem akar internetes piactereken kutatni, és még a praktikus oldalsó tároló után sem fáj a szíve, annak ajánljuk például az Eastpak itthon is kapható, a fentihez hasonló dizájnnal rendelkező táskáit. A lakhelyünkhöz legközelebb eső márkaboltot itt kikereshetjük, 10-15 ezer forint ellenében pedig már vihetjük is a hétvégi motyót új szerzeményünkben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek