Klíma-kaland és Állatijó Bemutató: őszi szünet a Budakeszi VadasparkbanKlíma-kaland és Állatijó Bemutató: őszi szünet a Budakeszi Vadasparkban

Klíma-kaland és Állatijó Bemutató: őszi szünet a Budakeszi Vadasparkban

 

 A Budakeszi Vadaspark az őszi szünetre is játékos meglepetéseket tartogat: a „szokásosnak mondható", sokszínű programelemek mellett további izgalmas játékokkal és előadásokkal várják a látogatókat.

Fotó: Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark kifejezetten az őszi szünetre tervezett programcsokrában olyan interaktív játékok is helyet kapnak, mint az egész család fantáziáját megmozgató óriás társasjáték, a Klíma-kaland, aminek keretein belül különböző elgondolkodtató, készségfejlesztő módszerek alkalmazásával kicsik és nagyok is játszva tanulhatnak a klímaváltozásról.

Elmaradhatatlan programelem még a szerdai Állatijó Bemutató is: az interaktív show-ban ezúttal az ügyességi játékoké a főszerep, így a látogatók többet között megismerkedhetnek az állatok alkalmazkodási képességeivel és tanulási mechanizmusaival is, mind erdei, mind városi környezetben.

A programcsokrot Madárgyűrűzési bemutató zárja, ahol különböző madárfajokat lehet közelebbről szemügyre venni, továbbá a gyűrűzési technika fortélyaiba is beleleshetnek az érdeklődők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek