Vakációs központot nyitott Disneyland az ökoturizmus jegyében

Vakációs központot nyitott Disneyland az ökoturizmus jegyében

Nem hagyná ki a családi nyaralás alkalmával elengedhetetlen, gyerekbarát elemeket mint például egy vidámpark, de közben szeretne természetközelben maradni, távol a városi nyüzsgéstől? A Disneyland Paris új projektje, a Villages Nature pontosan ezt kínálja.

A 'zöld' családi szabadidőközpont szeptember elsején nyílt, mindössze harminckét kilométerre a francia fővárostól illetve hat kilométerre a párizsi Disneyland-től. A hatalmas, 120 hektár alapterületű létesítmény autómentes övezet, ahol egy gyönyörű lagúna köré építettek mindent.

Összesen több mint kilencszáz, hangulatos vidéki ház stílusában épült szálláshely és öt különböző tematika mentén épült szabadidős központ várja a családokat. A geotermikus megoldással fűtött lagúna pedig az év minden szakában harminc Celsius fokos vízzel kényezteti a látogatókat - írja az Atout France magyar nyelvű oldala.

Fotó: Jean de Gastines Architectes T. Huau / Interscène Kreaction

Hogy mit kínál mindezen felül a szabadidőközpont? Aprócska, festői tavakat, andalgáshoz tökéletes parti sétányt, felfedezésre váró, titkokkal teli kerteket, nem utolsósorban pedig különleges farmokat, ahol a gyerekek játékos módon, aktív programokon keresztül ismerhetik meg a növénytermesztés illetve a környezetvédelem alapjait.

A vakációs központba évi több mint egymillió látogatót várnak. Nézze csak, hogy fest mindez videón:

 

Őszi wellness pihenés
A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
További információ itt!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek