Szárnyas Sárkány hoz utcaszínházat és világzenét Nyírbátorba a hétvégén

Szárnyas Sárkány hoz utcaszínházat és világzenét Nyírbátorba a hétvégén

Nemzetközi utcaszínházi és világzenei fesztivállal csalogatja az érdeklődőket a hétvégén Nyírbátor, tudtuk meg a rendezvény közösségi oldaláról. A Szárnyas Sárkány névre keresztelt eseményre július 7. és 9. között kerül sor, a pénteki nap ráadásul ingyenes.

 

Végre elkapták és megfékezték a Szárnyas Sárkányt, mely a város környékén ólálkodott. Kezdődhet a muri!Fotó: Szárnyas Sárkány Nemzetközi Utcaszínházi és Világzenei Fesztivál / Facebook

A fesztiválon a rengeteg utcaszínházi előadás mellett tűzshow-kat és tűzzsonglőröket, mutatványosokat és óriáscirkuszt is láthatunk. A színházi előadások közül biztosan imádni fogják a gyerekek például Lázás Ervin Vacskamatiját, a fájós fogú oroszlánt, vagy a Háromágú tölgyfa tündére című előadást. Akinek hiányoznak a magyar népmesék, ne hagyja ki a szombat esti vetítést, aki pedig nevetni szeretne már egy jót, a szombat délutáni stand-up comedy előadást. Fotószínház, mikromágia és élőszobrok teszik még színesebbé a fesztivál képét.

 

A Vaga Banda gólyalábasai is fellépnekFotó: Szárnyas Sárkány Nemzetközi Utcaszínházi és Világzenei Fesztivál / Facebook

Mindhárom nap kísérőprogramja a Crux Alba középkori kitelepülés, táborozás, vándorjátszótér. A szombat esti mulatozáshoz a Magashegyi Underground, a vasárnapihoz a Kerekes Band húzza a talpalávalót. Vasárnap este tűzijáték zárja a rendezvényt.

A kimerítően részletes programot itt találják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek