Őrült akadályfutásra várnak mindenkit Somogyba

Őrült akadályfutásra várnak mindenkit Somogyba

Aki szeretné próbára tenni magát a Balatonhoz közel, szőlődombok között, igazi falusi környezetben egy nyári hétvégén, nevezzen a II. Látrányi Löködöncre – írja a Nyitott Balaton.

Fotó: Látrányi Művelődési Ház / FacebookForrás: Travelo

 A leírás szerint július 8-án Látrányban „brutálisan őrült akadályfutás" vár az aktívabb életérzés kedvelőire. A gyönyörű helyszínen öt és hét kilométeres távon indulhatnak gyerekek (6-12 éves kor között) és felnőttek (12 éves kor felett).

Az útvonal teljes egészében földes, füves, erdős, vizes, dombos területen halad végig, esetenként szőlő ültetvények között. Nem érint aszfaltos utat. A pálya adottságai miatt biztos, hogy a résztvevők koszosak, vizesek, sárosak lesznek, ezért a szervezők arra kérnek mindenkit, vigyen magával váltóruhát, mert biztosan szükség lesz rá.

Fotó: Látrányi Művelődési Ház / FacebookForrás: Travelo

 Az akadály- és terepfutással egyidőben zajlanak a IV. Látrányi Lekvár és Gyümölcsfesztivál eseményei (Street Workout Show, gyerekprogramok, élő zene, tűzijáték), ahol a kevésbé sportosak is találnak maguknak szórakozást. Interaktív kiállítások, kézműves sátrak, és persze házilekvár-kóstoló is lesz. A belépés ingyenes.

Jelentkezni június 27-ig lehet! Nevezési lapok itt és itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek