» Családbarát

Unoka-jeggyel csábítják a nagyszülőket dunai hajózásra

| | Nem érkezett még hozzászólás

A MAHART fedélzeti kedvezményekkel kínál programokkal egybekötött hajózási útvonalakat a nyári szünidőre nagyszülőknek és unokáknak. A Passnave nyári ajánlatában találunk rövidebb hajókirándulást a Kis-Dunaágra, és egy hosszabbat a Nagy-Dunaág környékén - mindkét útvonal járatait kedvezményes jegyárakkal lehet igénybe venni. A hajóutak két év alatti gyerekek számára ingyenesek, de 2-14 éves korig 50%-os, 14 év felett diákigazolvány bemutatásával és 65 éves kor felett 25%-os kedvezményt lehet kapni a teljes értékű jegyárból.

Fotó: MAHART

A Dunakanyar kapuja, Szentendre például a Vigadó téri hajóállomásról indulva gyorsan megközelíthető, így akár egy ebéd utáni fagyizásra is érdemes odahajózni. De egy visegrádi kirándulásra már egy teljes napos programot is felfűzhetünk. A hegyek koszorújában elterülő kisváros nemcsak különleges látványt nyújt, de izgalmas történelmi kalandozást is ígér azoknak, akik megnéznék a Fellegvárat vagy a minden évben megtartott háromnapos, lovagi tornával is egybekötött palotajátékokat. Utóbbit idén július 8. és 10. között tartják, a MAHART járattal érkező vendégek pedig kedvezményes áron válthatják meg a belépőjüket a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra. De a hajójegy további kedvezményekre jogosít éttermi fogyasztás esetén, és az év múzeumának megválasztott Duna múzeumba váltott belépők árából is.

Kicsit nagyobb unokákkal már érdemes a Nagy-Dunaági kirándulást választani, ahol Budapest –Vác – Visegrád – Nagymaros – Dömös – Esztergom útvonalon közlekedik a sétahajó. Izgalmas kirándulást nyújt a püspöki székhely Duna-partja, miközben árnyas sétányok, játszóterek és tanösvények tarkítják Vác Dunával határos szélét is. Dömösről elkirándulhatunk a Rám-szakadékba, Esztergom város fölé emelkedő bazilikája pedig kicsit és nagyot is egyaránt képes lenyűgözni. A sétahajós útvonalakról és a jegyárakról bővebben itt.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
5 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.