Street food kavalkád a Kincsem Parkban - idén már félszáz kiállítóval

Street food kavalkád a Kincsem Parkban - idén már félszáz kiállítóval

Burger illat, utcazene és lóverseny – ezt a nyerő kombinációt szeptember 1. és 3. között a Kincsem Parkban találja meg.

Ízekből és választékból nem lesz hiány az idei Food Truck Show-n: a szokásos kedvencek mellett hét új büfékocsival bővül a csapat, így összesen ötvenkét stand több mint kétszáz fogását kóstolhatja végig. Az újoncok gombócot, lecsót, mindenmentes waffelt és BBQ-s füstölt fogásokat árulnak majd - derül ki a szervezők közleményéből. A rendezvény idei meglepetése egyébként a helyszínen bemutatott Food Truck Receptkönyv lesz, amelyben a legjobb truck-ok receptjeit lehet megtalálni.

 

Fotó: Food Truck Show

A guruló gasztronómia mellett ló- és agárversenyek várják majd az érdeklődőket. Pénteken a Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal indulnak a hétvégi futamok. A szombati nap fő attrakciója hazánk leggyorsabb sprintfutama, a Marschall József emlékverseny és a Hungária díj lesz, vasárnap pedig galoppversenyekre fogadhat a közönség.

A családosok, és főleg a kisgyermekek számára is izgalmas lesz a hétvége, hisz őket arcfestéssel, pónilovaglással és egy különleges, újrahasznosított anyagokból készült zöld játszótérrel várják. Esténként Food Truck Cinema, azaz filmvetítés kezdődik; pénteken a Paripa, szombaton az Alkotó, vasárnap pedig a Kincsem című film kerül vászonra.

Szeptember 2-án, szombaton roller felvonulást lát vendégül a fesztivál. A főváros minden rolleresét várják az eseményre, akik délelőtt tíz órakor a Hősök terén találkoznak és a Kincsem Parkig gurulnak majd.

A Food Truck Show hétvégéje alatt ezúttal is ingyenesen közlekedik a sárga iskolabusz, amely a Deák Ferenc tér és a Kincsem Park között ingázik minden nap, nyitástól zárásig. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától sem kell gyalogolnia senkinek, hisz a Kincsem Parkig kisvonatra szállhatnak az érkezők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek