Óriás kehellyel és boros májusfával nyílik az idei balatoni fröccs-szezon

Óriás kehellyel és boros májusfával nyílik az idei balatoni fröccs-szezon

 

A Balatoni Kör hagyományához híven idén is egy óriás pohárkehely megtöltésével nyitja meg a fröccs-szezont a május 20-i hétvégén. Újdonság azonban, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állítanak, és a keszthelyi yacht-kikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legjobb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja.

És mindezt teszik azért, hogy az akár csak hétvégére Balatonra utazók mielőbb belekóstolhassanak a nyári ízekbe, és közösen tesztelhessék az idei beach food kínálatot. "A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és nagyon balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú retrón túl" - fogalmaz közleményében a Balatoni Kör.

Fotó: Balatoni Kör

 A Beach Food és Fröccsszezon nyitó szombaton három órakor kezdődik, de kóstolni még vasárnap is lehet majd a keszthelyi yacht-kikötőben. A szervezők a gyerekeket mindkét nap ingyenes ugrálóvárral és megmászható tűzoltó autóval várják, a nagyobbakat már kóstolható borokkal és jó zenékkel, utóbbi ígéretük szerint szombat este fröccsös naplemente partiba csap majd át. A programról bővebben az esemény Facebook-oldalán lehet olvasni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek