Kóstolótúrát is szerveznek a májusi Street Food Éjszakáján

Negyedik alkalommal rendezik meg május 19-én a budapesti Street Food Éjszakáját, ahol ezúttal a kézműves szörpöket és söröket is féláron adják, és ahol már kóstolófalatokat is lehet kérni a street food bárok kínálatából.

Fotó: Street Food Éjszakája

Budapest különböző pontjain ezen az estén 40-50 street food bár és food truck kínál majd legalább 20%, de nem ritkán féláras kedvezményeket étlapja egyes elemeire vagy akár a teljes egészére. Ezúttal azonban már kézműves üdítőkkel és kézműves sörökkel kiegészített, csak ezen az estén elérhető menüt is rendelhetünk, melyhez szintén kedvezményes áron juthatnak hozzá a műfaj szerelmesei.

Fotó: Street Food Éjszakája

2017 egy fontos újdonságot is elhozott az érdeklődőknek. Mivel a street food-osok alapból nagy adag ételeket adnak, rengetegen kérték, hogy legyen lehetőség csak kóstolásra is. Így a tavaszi Street Food Éjszakája alatt idén első alkalommal rendeznek a szervezők kóstolótúrát, melyen a street food-osok kisebb ízelítőkkel készülnek repertoárjuk bemutatására - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

A május 19-i Street Food Éjszakája akcióban részt vevő üzletek listájáról az esemény Facebook-oldalán olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek