A világ legdrágább vacsorája mellé gyémántgyűrű is jár

A világ legdrágább vacsorája mellé gyémántgyűrű is jár

Hajlandó lenne kétmillió dollárt (kb. 550 millió forintot) elkölteni egyetlen vacsorára? Úgy tűnik, van, aki igen – nekik állította össze élménycsomagját a különleges medencéjéről ismert szingapúri Marina Bay Sands Hotel tetején található étterem. A Cé La Vi étterem és nightclub két fő részére összeállított vacsorájának ára persze nem csak az ételeket tartalmazza – írja a Mentalfloss.

Fotó: Rory Daniel / CÉ LA VI Singapore/Facebook

 Az este egy privát helikopter-túrával indul Szingapúr fölött, majd a sofőrünk Rolls-Royce-on érkezik értünk, hogy elvigyen az étterembe. Diszkrét, mintegy tízezer szál rózsából álló, kis virágkompozícióval köszöntenek, majd kezdetét veszi a 18 fogásos vacsora. Az osztriga, a kaviár, a lazac és a libamáj természetesen alap.

Az ételek mellé 45-55 éves borokat szolgálnak fel. És persze az étkészlet sem mindennapi: személyre szóló, gyémánttal kirakott evőpálcikákkal lehet elfogyasztani az ételeket. A desszert mellé gyémántgyűrű érkezik, a vacsorát pedig konyakozás és tűzijáték zárja. Így már a hülyének is megéri. Vagy nem?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek