Egész nyáron esti piaccal vár Sóstógyógyfürdő

Hetente kétszer délután öttől este fél tízig várja látogatóit a Sóstói Piac, amelynek standjain Nyíregyháza és a bokortanyák jellegzetes helyi termékeit kínálják.

 

A piac jó lehetőséget ad a vásárlásra, egy kis beszélgetésre és a helyi termékek népszerűsítésére. Itt a pálinka, a gyümölcs, a bor, a sajt és a sokféle mangalica termék nyújt majd gasztronómiai élményeket - ezekkel a szavakkal nyitotta meg Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere június 22-én a Sóstói Piacot.

Fotó: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

Bocskai Péter, a NyírVV Nonprofit Kft. ügyvezetője külön hangsúlyozta, hogy a piacra látogatók így könnyebben megismerhetik a helyi termékeket, és azokkal az ízekkel találkozhatnak, amelyek Nyíregyházán és a bokortanyákon találhatóak.

Mogyorós Judit, a kezdeményező Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke szerint a piac egyrészt látványosság, érdekesség, másrészt közösségi élettér, célja pedig a helyi lakosság és a turisták kiszolgálása. A Sóstói Piac augusztus 27-ig minden szerdán és szombaton délután 5 és este fél 10 között várja a vásárlókat, látogatókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek