» Bor

Világutazós, kajás álommunkát hirdet a Netflix

| | Nem érkezett még hozzászólás
A Netflix netes tartalomszolgáltató Chef’s Table gasztro-dokumentumsorozata hivatásos instagrammert keres, aki járja a világot, fotóz és érdekességeket tesz közzé.

Az állást a Netflix Chef's Table gasztro-dokumentumsorozata hirdette meg. A stáb hivatalos instagramozót keres, aki velük együtt járja a világot, és kulisszatitkokat és egyéb érdekességeket tesz közzé az utóbbi évek egyik legjobb tévés gasztrosorozatának Instagram-oldalán, írja a Dining Guide.

Fotó: mychefstable.netflix.com

Az álompozícióhoz tartozó feladatkörök: beutazni a világot, a legjobb Michelin-csillagos helyeken enni (na jó, belefér egy-egy nemcsillagos étterem is), és még csak kritikát sem kell írni róla, csupán Instagramon dokumentálni az élményeket,

A zseniális Chef's Table olyan kaliberű séfeket mutat be – ráadásul gyönyörű fényképezéssel –, mint Massimo Bottura, Alex Atala vagy Dan Barber.

Az állásra sajnos csak dél-Kelet-Ázsiai lakosok (egészen konkrétan: Japán, Thaiföld, Korea, Hong Kong Tajvan, India, Vietnam, Laosz, stb.) jelentkezhetnek, írja a Világevő blog. Feltétel még a 21. életév betöltése, az Instagram-fiók és a képek készítésére alkalmas eszköz, természetesen. A befutót a beküldött ételfotók alapján választják ki.

Álommunkát Magyarországot is hirdettek, méghozzá a Magyar Turisztikai Ügynökség nemrég havi egymilliós fizetéssel keresett riportert. A cél az,  hogy a fiatalabbak körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni. A kiválasztott pályázónak az a dolga, hogy végigbulizza a nyarat, mindenhonnan bejelentkezzen, majd megossza a véleményét másokkal az online felületeken.

Szállást, étkezést és belépőket is kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal – amire nagy szüksége lesz, ugyanis legalább 25 eseményre kell majd ellátogatnia a Balaton száguldó riporterének.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
1 napja
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
12 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.