Ismét keresik az ország legjobb lángosozóját

Ötödik alkalommal hirdeti meg a Vénusz az országos lángosversenyt. A megújult holnapon nemcsak szavazni lehet, "lángostérképnek" is használhatja a legnéspszerűbb lángosozókat bemutató oldalt.

Idén a teljes szavazási platform megújul és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni és szavazni rájuk, valamint a lángosozók is egyszerűbben nevezhetik lángossütőjüket.

Fotó: Vénusz Lángos Voks

A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. A felhasználók az oldalon megtalálhatják, mely régióban hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig ringbe szállhatnak a Vénusz által felajánlott nyereményekért. A lángos-rajongók nemcsak ajánlásukkal tehetik le voksukat kedvenc lángosozójuk mellett, hanem nevezhetik, és szavazhatnak is a legfinomabb lángost kínáló helyre.

A Balaton környékén kiemelten sok lángosozó található, ezért szinte magától értetődő, hogy különdíjat kap a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángosozó is.

A verseny 2016. június 8-tól augusztus 20-ig a Vénusz Lángos Voks oldalon érhető el. Itt bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti is azt. Az oldal nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén felkutathatók azok a helyszínek, ahol érdemes kipróbálni a klasszikus sajtos-tejfölös vagy esetleg egy-egy különlegesebb változatot.

A 2015-ös országos Lángos Vokson egyébként a dunaharaszti Fördős Lángos tulajdonosa szerezte meg az első helyet. Az abszolút elsú helyezett 1987 óta süti Dunaharaszti főterén a lángost feleségével és fiukkal együtt. A dobogó második fokára a békéscsabai Mester lángos büfé, a harmadikra pedig a Lángosos fiúk kerültek, akik Sopron és környékén egy mozgó büfében sütik a kelt tésztás finomságokat. A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója" címet 2015-ben is a Siófoki Palacsintázó nyerte el, a díjnyertes lángos a Tihanyi Piac Placcon készül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek