Harminc pinceajtó vár nyitásra a borvidékek hétvégéjén

Június 11-én tartják Monoron a Borvidékek Hétvégéjét, ahol a pincefalu titkainak felfedezése mellett ingyenes kulturális programokkal és a 22 hazai borvidék legjobb boraival várják a vendégeket.

Fotó: Borvidékek Hétvégéje

Keresse fel a rendezvényen a Különleges Helyszíneket, hogy megismerhesse a pincefalu 1000 pincéje között rejlő ezernyi élményt! Tudja, hogy melyik két pincét köti össze a Rövidebb Út, és, hogy milyen közel van a Legtávolabbi Pont? Ismerje meg a Széna Tér különleges programjait és a Zsák Utca zenei kínálatát! Keresse fel Bor Ivó lakhelyét és készítsen vele felejthetetlen szelfit! - olvasható az esemény ajánlójában.

A június 11-i Borvidékek Hétvégéjén láthatunk majd borrendi felvonulást Monor megújult városközpontjában, lesz borrendi tagavatás, és persze a 30 vendégváró pince is nyitva tart délután kettőtől este nyolcig. De a pincék közötti sétákon népi mesterségek bemutatói, kézműves foglalkozások, házias ízek, népi játékok, helyi zenekarok és táncosok is várják a látogatókat. A környékbeli népzenekarok mellett pedig ingyenes koncertet ad a Vivat Bacchus és a hazai fesztiválszezon egyik nagy kedvence a PASO zenekar. A programokról bővebben itt olvashat.

Fotó: Borvidékek Hétvégéje
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek