Medencés parti is lesz Neszmély első gasztró- és borfesztiválján

A Zolbert Jazz & Wine Fest egyszerre zenei és gasztronómiai fesztivál, amely 2016. június 11-12-én debütál Neszmélyen.

A fesztivál helyszíne a Budapesttől mindössze 75 kilométerre lévő, melegeshegyi Hilltop birtok.

A szervezők célja, hogy a fesztivál kulturális hidat teremtsen Szlovákia és Magyarország között, mely a régió további turisztikai sikereit is erősítheti.

A fesztivál helyszíne, a Hilltop Borhotel és ÉtteremFotó: Zolbert Jazz & Wine Fest

A fesztivál művészeti vezetője, a szaxofonművész Zolbert a nevére vette a két napos programot és alapítóként, valamint házigazdaként is részt vesz a munkálatokban.

A kétnapos rendezvény változatos programokkal várja a látogatókat. A délutáni bortúrák egyik fő hangulatfelelőse a Zolbert "New Orleans" DUO lesz, aztán amikor alkonyodni kezd, a nappali programok zárásaként két híresség szolgáltatja majd a zenei aláfestést: Takács Nikolas és Tóth Vera lép a színre, hogy Zolberttel közös koncertet adjanak. A koncertek után a szervezők medencés afterpartyt, és hangulatos éjszakai koccintást ígérnek a kilátóban.

A sok boros és felnőtt program mellett a gyerekekre is gondoltak: a legkisebbeket beltéri gyereksarok és szabadtéri játszótér várja, a kicsit nagyobbak pedig a helyi művészekkel kézműveskedhetnek a réten.

A belépő (2 napos): elővételben: 5.000 Ft, helyszínen: 7.500 Ft. A VIP jegy (2 napos) csak elővételben kapható, ára 29.900 Ft. A jegyelővétel 2016. június 11-ig tart.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek