» Bor

Dupla mogyorós drazsét dobott piacra a chocoMe

| | Nem érkezett még hozzászólás

Néhány hónapja írtunk arról itt a Travelón, hogy a chocoMe drazsékülönlegessége, a szőkecsokoládés Raffinée megkapta a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet a világ legrangosabb szakmai csokoládéversenyén. Ezt követően pedig a manufaktúra addig kísérletezett, amíg mára a legújabb Raffinée termékük is elnyerte végleges formáját. 

Ebben a mogyorót körülölelő közel hatvan rétegű csokoládéhéjat olyan alapanyagokból dolgozták össze, mint a mogyorós tejcsokoládé és az egészen finomra őrölt etióp Harrar kávészemek. A mogyorós, krémes tejes és a különleges minőségű Valrhona csokoládémasszát ugyanis a 2000 méterrel a tengerszint felett termő, édes Harrar kávékülönlegesség őrölt kávészemeivel vegyítették, hogy aztán a végén ebben mártózhasson meg a világ legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyoró - olvasható a közleményben.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Indiánnyár Járja be idén ősszel is a világot: Prágától Madridig, Münchentől Dubai-ig! (x)

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.