Dupla mogyorós drazsét dobott piacra a chocoMe

Néhány hónapja írtunk arról itt a Travelón, hogy a chocoMe drazsékülönlegessége, a szőkecsokoládés Raffinée megkapta a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet a világ legrangosabb szakmai csokoládéversenyén. Ezt követően pedig a manufaktúra addig kísérletezett, amíg mára a legújabb Raffinée termékük is elnyerte végleges formáját.
Ebben a mogyorót körülölelő közel hatvan rétegű csokoládéhéjat olyan alapanyagokból dolgozták össze, mint a mogyorós tejcsokoládé és az egészen finomra őrölt etióp Harrar kávészemek. A mogyorós, krémes tejes és a különleges minőségű Valrhona csokoládémasszát ugyanis a 2000 méterrel a tengerszint felett termő, édes Harrar kávékülönlegesség őrölt kávészemeivel vegyítették, hogy aztán a végén ebben mártózhasson meg a világ legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyoró - olvasható a közleményben.