Borkóstolás vaksötétben és bio tapas

Láthatatlan kóstoló, mangalicából készült BBQ szendvics és 100-féle bor is lesz a Mitiszol? Fesztiválon. Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 5. alkalommal rendezi meg a rendhagyó boros programot.

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 5. alkalommal rendezi meg kóstolóját, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. A 11 borvidéket, közel 30 borászatot és 100 bort felvonultató sétáló borkóstolón túl már több, hasonló szellemiségben készült itallal és étellel is találkozhatunk.

 

Fotó: Mitiszol?

A füredi Malackrumpli saját mangalicából készít BBQ szendvicset, a Grill 'n' Chill bioborjúburgert süt, a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki Biokert pedig közös tapas tálakat kínál majd. És mindez csak hab a tortán, hiszen a Mitiszol Fesztivál középpontjában továbbra is a természethű borok állnak.

A már hagyományos Sétáló kóstolón a főszerep ezúttal is az autentikus boroké (11 borvidék, közel 30 borász és 100 bor), de ezeken felül más természetes italokat is lehet kóstolni, sőt idén először organikus alapanyagokból készült ételekkel várjuk vendégeinket. (Az italok kóstolását tartalmazza a belépő ára, az ételek készpénzért vásárolhatók meg.)

Különleges és garantáltan felejthetetlen élményben lesz része azoknak, akik jegyet váltanak professzionális vakkóstolónkra, amelyet a Láthatatlan kiállítás speciális termében tartunk a sétáló kóstolóval párhuzamosan. A vaksötétben különleges borokkal tartott kóstolón legfeljebb 30 ember vehet részt.

18.30-tól a Terroir Club európai organikus és biodinamikus borokkal, kellemes zenével kapcsolódik be a buliba, a Spontán Borbárban egy pohár természethű pezsgővel fogadjuk vendégeinket, minden további bor pedig kedvezményesen kóstolható és vásárolható. A helyszínen akár vacsorázni is lehet, hiszen az ételeket kínáló kiállítóink zárásig velünk maradnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek