» Bor

Borkóstolás vaksötétben és bio tapas

| | Nem érkezett még hozzászólás
Láthatatlan kóstoló, mangalicából készült BBQ szendvics és 100-féle bor is lesz a Mitiszol? Fesztiválon. Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 5. alkalommal rendezi meg a rendhagyó boros programot.

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 5. alkalommal rendezi meg kóstolóját, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. A 11 borvidéket, közel 30 borászatot és 100 bort felvonultató sétáló borkóstolón túl már több, hasonló szellemiségben készült itallal és étellel is találkozhatunk.

Fotó: Mitiszol?

A füredi Malackrumpli saját mangalicából készít BBQ szendvicset, a Grill 'n' Chill bioborjúburgert süt, a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki Biokert pedig közös tapas tálakat kínál majd. És mindez csak hab a tortán, hiszen a Mitiszol Fesztivál középpontjában továbbra is a természethű borok állnak.

A már hagyományos Sétáló kóstolón a főszerep ezúttal is az autentikus boroké (11 borvidék, közel 30 borász és 100 bor), de ezeken felül más természetes italokat is lehet kóstolni, sőt idén először organikus alapanyagokból készült ételekkel várjuk vendégeinket. (Az italok kóstolását tartalmazza a belépő ára, az ételek készpénzért vásárolhatók meg.)

Különleges és garantáltan felejthetetlen élményben lesz része azoknak, akik jegyet váltanak professzionális vakkóstolónkra, amelyet a Láthatatlan kiállítás speciális termében tartunk a sétáló kóstolóval párhuzamosan. A vaksötétben különleges borokkal tartott kóstolón legfeljebb 30 ember vehet részt.

18.30-tól a Terroir Club európai organikus és biodinamikus borokkal, kellemes zenével kapcsolódik be a buliba, a Spontán Borbárban egy pohár természethű pezsgővel fogadjuk vendégeinket, minden további bor pedig kedvezményesen kóstolható és vásárolható. A helyszínen akár vacsorázni is lehet, hiszen az ételeket kínáló kiállítóink zárásig velünk maradnak.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
2 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
2 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
7 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.