» Bor

Olcsóbban ehet a legjobb éttermekben, ha elég gyors

| | Nem érkezett még hozzászólás
2015. október 12. és 18. között az Országos Étterem Héten résztvevő éttermek fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd-, illetve vacsoramenüket. Az éttermek kb. 80%-a mindössze 3.300 Ft-ért, a további 20% pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt, szervízdíjjal együtt.

A DiningCity programjában több mint 100 „TOP étterem” vesz részt, melyek közül kb. 80 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg. Ezek közül több Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik több hazai gasztronómiai szaklap és kiadvány alapján.

Olyan kitűnő helyeket tesztelhet Budapesten, mint a Matrjoska, a Fricska Gastropub, a St. Andrea Wine & Gourmet Bár vagy a Pesti Disznó Bisztró, és csatlakozott az akcióhoz a nU Bisztró és a Gundel is. Vidéken a balatonszemesi Kistücsök, a tihanyi Karolina Fűszerkertje, a debreceni IKON, az egri Zsálya Bisztró ajánlataira érdemes többek között lecsapni.

Fotó: St. Andrea Borbár

Az éttermek kb. 80%-a mindössze 3.300 Ft-ért, a további 20% pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt, szervízdíjjal együtt. A Prémium menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros színű, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve.

Csak online lehet foglalni

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon foglalhat asztalt, telefonon, vagy más formában sajnos nem. A foglalás menete: a különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel készülnek. Az étlapok elérése nagyon egyszerű: válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az "Étterem keresése" gombra.

A legördülő étteremlistában válassza ki a legszimpatikusabb éttermet az étterem nevére kattintva. Ezután a bejövő 'étterem adatlap' bal oldalán találhatja meg az adott étterem 3 fogásos menüajánlatát.

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.

Az asztalfoglalás nagyon egyszerűen módosítható, illetve ha nem tud mégsem elmenni az étterembe, akkor szintén online törölhető. A módosítás és törlés az asztalfoglalást visszaigazoló e-mailben, illetve az Étterem Hét weboldalának főoldaláról is elérhető.

Az akcióban részt vevő éttermek listájához pedig ide kattintson!

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Téli üdülés? Stájerországban az egész család számára sokszínű élményt nyújt. Fedezze fel!

Lilla79 új galériát hozott létre
Dalmácia
1 órája
cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
5 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.