Négy új fura trend: így iszunk idén nyáron

Ma már nem menő egy egyszerű gin tonikkal a kézben üldögélni a bárpultnál. Mutatjuk az idei év legfurább trendjeit, amiből legalább egyet ki kell próbálnia, ha lépést szeretne tartani a korral. Párizsban cumisüvegből, Japánban fecskendőkből folyik idén az alkohol.

Olyan korban élünk, amikor már porított alkoholt is lehet kapni, nem csoda hát, hogy a különböző szórakozóhelyek folyamatosan igyekeznek újítani a repertoárjukon, hogy elég divatosak tudjanak maradni. Úgy tűnik, hogy ezen a nyáron annál trendibbek lesznek a piák, minél furábban szolgálják fel őket. Íme a top négyes lista a Jaunted összeállítása nyomán!

Cumisüvegből

Galéria: Négy új trend: így iszunk idén nyáronFotó: Le refuge des fondus

Párizsban, a Sacré-Cœur közelében lévő Refuge des Fondus bárból ered, és egyre népszerűbb dolog cumisüvegből inni az alkoholt. A legújabb ilyen hely szintén Párizsban a Zéro de Conduite, ahol a legmenőbb koktélokat is ebben a formában szolgálják fel: egy üveg 16 euróba (5000 forintba kerül), minden újratöltésért pedig további 6 eurót (2000 forintot) kérnek. Ha pedig a cumisüvegek esetleg még mindig nem tennék elég gyerekessé a helyet, az italunk mellé rajztáblát is kérhetünk.

Pudingként

Sokféle kiszerelésben láttunk már vodkát, de sosem hittük volna, hogy egyszer megérjük a vodka-pudingot is. Ezt az „ínyencséget" Lengyelországbán ötlötték ki, ahol több darabos kiszerelésben, a legkülönbözőbb ízekben lehet kipróbálni. Nehéz eldönteni, hogy vajon a málnásnak, vagy a citromosnak lehet kevésbé felkavaró a hatása.

Fecskendőből

Galéria: Négy új trend: így iszunk idén nyáronFotó: Alcatraz E.R.

Tokióban állítólag a Vészhelyzet című sorozat ihlette azt a helyet, ahol még az a legkevésbé furcsa, hogy fecskendőkben szolgálják fel az italokat. A pincérnők tébolyult ápolónőnek öltözve mászkálnak fel-alá, miközben a vendégek azt sem tudják, hogy a sorozatgyilkosokat is megszégyenítő arcú bohócoktól, vagy a dekorációként szolgáló különböző szexuális segédeszközöktől jöjjenek jobban zavarba. A képek alapján egyelőre még nem sikerült rájönnünk, hogy pontosan milyen közönséget szeretett volna megcélozni a hely, de annyi biztos, hogy a japán fiatalok nagy örömmel fogadnak minden újdonságot az éjszakai életben.

Alkoholmentes bárokban

Galéria: Négy új trend: így iszunk idén nyáronFotó: Södra Teatern

Első hallásra meglepően hangzik, mégis nagy népszerűségnek örvend a stockholmi Södra Teatern, ahol nemrég bevezették az alkoholmentes péntekeket. Sokan azt hiszik, hogy a bulizás lényege épp az alkoholfogyasztás, pedig rengetegen vannak, akik nem ihatnak, vagy egyszerűen csak nem akarnak inni, mégis szeretnek szórakozóhelyekre járni. A svéd bár nekik kedvez, itt ugyanis nem kell attól tartaniuk, hogy egyedüli józanként kimaradnak a mulatásból.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek