Hétvégén Pálinkafesztivál, belépő nélkül

Hétvégén Pálinkafesztivál, belépő nélkül

Május 7-én indul, ezúttal belépő nélkül a X. Budapesti Pálinkafesztivál több tucat főzde mintegy félezer fajta pálinkájával, köztük az Év Almapálinkájával, amit itt kóstolhat meg először a közönség – írja a Turizmus.com.

 

Fotó: Páth Dániel / Travelo

Fűszeres almatorta pálinkakrémmel, pálinkás csokiszelet és libamájpástétommal töltött pite karamellizált almakarikákkal – többek mellett ezekkel lehet megágyazni a különböző gyümölcspárlatoknak az idei Budapesti Pálinkafesztiválon, mely több, szembeötlő változással várja a látogatókat. Nem lesz például kerítés, így belépőt sem kell idén fizetni, viszont jelentősen megszaporodik a kínálat: több mint harminc főzde mintegy ötszázféle párlatát lehet majd megkóstolni.

Nem lesz szükség készpénzre a fesztiválon, mivel a látogatók a most debütáló hellopay kártyával fizethetnek majd. Nem lesz sorban állás és várakozás, ugyanis a kártyák egy gyors regisztrációt követően bármely faházban feltölthetők. A hellopay kártyák legnagyobb újdonsága és előnye emellett, hogy a feltöltött pénz a rendezvényt követően nem vész el, hanem további fesztiválokon is felhasználható.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek