A pesti Orfeum húsz estén át a füredi Marinában szórakoztat


Szombattól augusztus 20-ig húsz esten át várja a közönséget a pesti Orfeum kulturális eseménysorozata a balatonfüredi Hotel Marinában Orfeum a Marinában - Nyári Bárfesztivál címmel – írja az MTI.

Fotó: Orfeum a Marinában / Facebook


A pesti körúton hét éve tart az elfeledett szórakozásforma újrateremtése az Orfeumban. A Marinában húsz estén át a balatoni bárok hangulatát idézik meg különleges fellépőkkel és produkciókkal.

A Hotel Marina legendás bárja az ország egyik legrangosabb nyári szórakozóhelye volt egykoron. Többek között olyan előadóművészek léptek fel, mint Cserháti Zsuzsa, Korda György, Máté Péter, Magay Klementina, Medveczky Ilona vagy Szulák Andrea.

Szombaton, az eseménysorozat megnyitóján Farkas Gábriel előadásban Máté Péter-dalokat hallhat a közönség, az est díszvendége Medveczky Ilona és Magay Klementina lesz. A programsorozat Cserháti-emlékesttel zárul Fehér Adriennel és vendégeivel.

Fotó: Orfeum a Marinában / Facebook


A húsz nap alatt többek között revüestekkel, Tóth Gabi és Tóth Vera pedig saját esttel várja közönséget, de kétszer vacsoraszínházi előadás is lesz.

A fellépők között van még Fehér Gábor, Fonyó Barbara, a Fool Moon, Haumann Petra, Hegyi Dávid, Gájer Bálint, a Group'n'Swing, Jónás Andrea, Kisfalvi Krisztina, Lelkes Reny, Malek Andrea, a Monarchia Operett Társulata, Oszter Alexandra, a Prison Band, Schwartz Dávid, Szulák Andrea, Takács Nikolas, Veres Mónika Nika, valamint a közreműködő zenekarok és az Orfeum tánckara.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek