Szombaton újra láthat elefántokat a Balatonban

Szombaton újra láthat elefántokat a Balatonban

 A főváros mellett idén is több balatoni helyszínen várják változatos programokkal az érdeklődőket szombaton a Cirkuszok éjszakáján – írja az MTI.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala / FacebookForrás: Travelo

 A Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, az Exit Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz és az Eötvös Cirkusz összefogásában megvalósuló esemény immár hagyományosan elefántfürdetéssel veszi kezdetét Balatonlellén. A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja - Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba - hűsítő fürdőt vesznek szombaton a tó partján.

A világ legnagyobb szárazföldi állatai 15 órakor indulnak a Cirkusz térről a 7-es főúton át a strandra. A vállalkozó kedvű látogatók fel is ülhetnek majd az állatok hátára.

Közvetlenül a Balaton-parton a Sky Fighters repülő motorosok szórakoztatják a közönséget, míg a Cirkusz téren felállított nagysátorban a műsor kezdése előtt porondlátogatást tartanak a gyerekeknek, akik cirkuszi eszközöket is kipróbálhatnak. Az este folyamán lesz látható a Horror Cirkusz!, majd éjfélkor tűzijátékkal zárul a programsorozat.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala / FacebookForrás: Travelo

 A Fővárosi Nagycirkusz 19 órakor kezdődő előadása után megnyílik a manézs a nézők számára, akik belebújhatnak a világhírű Nikulin Cirkusz társulatának bőrébe és kipróbálhatják, milyen érzés korcsolyázni az Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág című előadás jegén, valamint a különböző artistaeszközök segítségével próbára tehetik ügyességüket is.

Az Eötvös Cirkusz Révfülöpön, a Napfény kemping mellett bővített programot kínál a családoknak. Siófokon az Exit Cirkusz Cirkusz és Varázslat című műsora is extra produkciókkal várja az érdeklődőket: tűzzsonglőrökkel, gólyalábasokkal, hastáncosokkal és Nikoló bohóccal, aki lufihajtogatással szerez vidám perceket a gyerekeknek.

Egy szerencsés az idén is együtt lovagolhat ifj. Richter Józseffel Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala / FacebookForrás: Travelo

 A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban szintén bővített, extra műsorral készül az eseményre. A Walkings fiatal akrobatái a falon futnak, míg Ott-Balogh Katalin látványos akrobatikai mutatványt ad elő a rúdon. A Cirkuszok éjszakáján Méhes Csaba pantomimművész előadásával és a New Level Empire elektronikus koncertjével is várják a közönséget, de lesz ingyenes arcfestés és lufihajtogatás is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek