Advent másképp: felnőtt mesék és hippi karácsony

Karácsonyig minden nap más programot kínálnak a Bartók Béla út kávézói, galériái, üzletei. Lesz felnőtt meseest, pezsgőkóstoló, alternatív mézeskalács-készítés és hippi karácsony is.

Számtalan mesével, bábjátékkal, kézműves foglalkozással, koncerttel várja a kicsiket és a nagyokat a Bartók Béla Boulevard egészen karácsonyig.

December 1-én egy felnőtt meseesttel kezdődik az advent a Három Hét Galériában, a kimondottan nekik szóló estet egy meseterapeuta is segít majd.

A Bor és Kézműves Üzlet, Műhely, Galéria is fontos helyszínFotó: Bartók Béla Boulevard

December 3-án Adventi mesehotel várja a gyerekeket a Gellért Szállóban: az ország legnagyobb gyerekszobájában adventi mesehotelt rendeznek be. A Kis Áron Magyar Játék Társaságnál ugyanezen a napon ókori és egzotikus játékokkal lehet megismerkedni.

A Palack Borbár december 7-én Pezsgő tesztelőt rendez, 9-én pedig Csillagfürkészés lesz a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban. Rengeteg érdekességet tudhat meg a betlehemi csillagról és sok másról, miközben az esti adventi égboltot kémleli.

December 3-án, 10-én és 17-én kerül sor a "Mézeskalácsok máshogy" című foglalkozásra a Bor és Kézműves Üzletben, ahol ajándékkísérőket és terítékdíszeket és egyedi ajándékokat lehet készíteni. 17-én Hippi karácsonyt ünnepel a Tranzit Art Café: ha eddig nem mert bohém és különleges karácsonyi ajtódíszeket készíteni, akkor itt az alkalom.

Természetesen mindezek mellett lehet majd találkozni a Mikulással is, és betlehemi műsorokra (december 18. - Lazarista Karolina úti kápolna) is mehet családostól vagy csak úgy. A részletes programok itt találhatók!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek