Etyeken lesz a húsimádók adventi vására

Nyitott pincék, nyitott kapuk várják az Etyekre látogatókat advent 3. vasárnapján, december 13-án 11.00-18.00 óráig. Ezen a napon kedvezményesen vásárolhat bort, füstölt mangalicát és egyéb finomságokat az ünnepekre.

Ha elege van a plázákból és a tömegből, a balatoni adventi programok pedig túl messze vannak, töltsön el egy kellemes napot a főváros közelében! Az adventi bor- és egyéb finomságok vásárához többek között az etyeki Rókusfalvy Birtok, a Bia úti Borház, a Kattra és a Tátrai pincészet is csatlakozik. 

Fotó: Szőnyi István /Etyeki Borangoló

A Dvorák Pincében kiadós ételekkel várják, lesz lencseleves gazdagon sok füstölt hússal, csülkös, körmös pacalpörkölt, vörösboros tüzes bab húsimádóknak, sült kolbász és flekken is. Ha haza is szeretne vinni a húsokból, itt vehet füstölt mangalicahúst és füstölt házi sertést is.

A Halmi Pincében kézműves szörpöket kóstolhat, és bevásárolhat teákból, csipkebogyó lekvárból és pálinkából is. 14 órától az Anonym Pince tart újborkóstolót pástétomok kíséretében.

A vásárra a Gingalló Csokoládéműhely is készül kézműves táblás csokoládékkal, természetes alapanyagokból készült bonbonokkal, a Korda Filmpark pedig 10% kedvezményt ad a belépők árából.

További információt itt talál!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek